Mannen, maak je hard voor Steak-‘n-Blowjob-dag

Redactie 14 mrt 2017 Entertainment

fhm blowjob day

Land- en geslachtgenoten, we lopen achter. Het is tijd dat we ons hard maken voor onze ‘Biefstuk & Pijpbeurtdag’. De Duitse heren hebben hun ‘Schnitzel und Blasen Tag’ al voor mekaar gebokst en de Amerikanen vieren vandaag ‘Steak and BJ-day’. Maar misschien nog erger: vrouwen hebben al decennia hun Valentijnsdag.

Niet dat wij van FHM anti-Valentijnsdag zijn. Integendeel: we trekken met liefde nette kleren aan, nemen haar op onze kosten uit eten, horen haar verhalen aan, lachen soms lief en sluiten de dag af met een kneiterharde choreografie voor tong en clitoris. Niet omdat wij dat willen, maar om haar gelukkig te maken. Het blijft tenslotte een dag die moet voldoen aan het vrouwelijk ideaalbeeld van een relatie.

fhm-entrecote

Waarom hebben wij mannen niet zo’n eigen dag? Eén dag waarop we het mannelijk ideaalbeeld nastreven. Geen lieve kaartjes, bloemen of James Blunt-CD’s. Deze dag moet ongecompliceerd te verlopen. Eigenlijk zijn er maar twee ingrediënten nodig: een goed stuk vlees en die intense pijpbeurt waar geen einde aan lijkt te komen. Laatstgenoemde is natuurlijk het belangrijkst. Het moet niet uitmaken wanneer je ondertussen een biertje drinkt, voetbal kijkt of met je moeder appt.

Dus onthoud: de Steak-‘n-Blowjobdag valt precies een maand na Valentijn (14 maart). Maar als wij deze traditie willen beleven zullen we hem eerst tot leven moeten wekken. Zorg er dus voor dat alle vrouwen te horen krijgen wat & wanneer Steak-‘n-Blowjobdag is. En overtuig ze met de volgende argumenten:

  1. Jullie hebben Valentijnsdag
  2. Wij verdienen ook eigen dag
  3. Onze dag is minder veeleisend
  4. Van biefstuk (proteïnes) wordt je gespierder
  5. Vrouwen die vaak pijpen zijn volgens onderzoek zelfverzekerder, vrolijker en gelukkiger
  6. Ik ben ook zelfverzekerd, vrolijk en gelukkig als jij me pijpt

Reageer op artikel:
Mannen, maak je hard voor Steak-‘n-Blowjob-dag
Sluiten