Met deze woontrends heb jij een huis a la Jan des Bouvrie

René Froger zong ooit dat er niets mooiers is dan een eigen huis. Dit klopt natuurlijk als een bus, maar het hebben van een huis is één een vet huis hebben is natuurlijk een tweede. Wij helpen je effe met de vetste items voor jouw huis die elke man in zijn osso moet hebben.

We willen allemaal een vrijstaand huis met een garage waarin een Bugatti Veyron geparkeerd staat. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, maar niet getreurd. Met minder centen kun je alsnog een supertof huis in elkaar flansen. Het allereerste item dat jij sowieso in jouw stekkie nodig hebt is een heerlijke hoekbank waar je na een lange dag werken lekker op kan neerploffen. Zo’n bank is ook handig als jij en jouw maten effe een avondje Champions League willen kijken en last but not least van een avondje Netflix and Chill met je liefje is nog nooit iemand slechter geworden.

Kleurkeuze

Huizen zoals in de 70’er jaren zijn anno 2022 natuurlijk not done. De foeilelijke bloemetjespatronen en kromtrekkende keukenkastjes zijn uit de mode en tegenwoordig is het hip om zo saai mogelijk te zijn. Dat woordje ‘saai’ moet je niet te letterlijk nemen, want bij deze gaat het erom dat minder meer is. Kies in jouw stulpje dus voor wit, grijs of zwart. Je kan dan nog gaan voor hoogglans variant om het wat excentrieker te maken. Je schoonouders zullen waarschijnlijk ook erg onder de indruk zijn van jouw stijlvolle huis. Geen dank, we helpen je graag.

Excentrieke accessoires

Een wit, grijs of zwart huis zonder kleur is natuurlijk doodsaai. Je fleurt de binnenkant van jouw huis op met bijvoorbeeld een gouden stalamp, een mooie spinnenlamp of de ouderwetse lavalamp. Oh, ledverlichting doet het ook altijd goed. Verder kun je mooie schilderijen ophangen van bekende makers zoals Herman Brood of Alec Monopoly. Mag ook imitatie zijn. Doe het vooral gezellig maken en niet to much. Een leuk huis is hetzelfde als Porsche GT3 RS: fris, strak en imponerend.

Een eigen plekje

Wij mannen hebben vaak 1001 hobby’s, maar tijd en ruimte ervoor vinden is vaak moeilijk. Als je een eigen huis hebt en je bent bijvoorbeeld gek op gamen, maak dan een eigen ruimte waar je in het weekend effe kan ontspannen. Ben je gek op boksen, hang een bokszak op om in je vrije tijd effe lekker te vlammen. Wat je hobby ook is, maak er tijd en ruimte voor. Er is namelijk niks lekkerder dan een plekje voor jezelf hebben waar jij je ei kwijt kan. Ook deze ruimte kun je helemaal stylen in het thema van je hobby.

Woontrends

Woontrends

De bovengenoemde stijlen zijn woontrends anno 2022 en trends blijven trends. Echter, is het wel zo dat deze genoemde woontrends tijdloos zijn en je de eerstvolgende 25 jaar jezelf niet druk hoeft te maken of je nog wel een hip huis heb. Trust us!

Reageer op artikel:
Met deze woontrends heb jij een huis a la Jan des Bouvrie
Sluiten