Scubaduikende pastoor knalt een harpoen door zijn hoofd

redactie 3 Sep 2019 Entertainment

Scubaduiken klinkt vrij onschuldig en lijkt vooral een hele vette manier om dat enorme stuk water om ons heen wat nader te onderzoeken. Gooi een harpoengeweer bij dit verhaal en je krijgt toch een ander soort situatie.

 Harpoengeweer

Dat ondervond Connie Hallowell op de pijnlijke manier. De 31-jarige pastoor – Ja ook de heilige aanhangers van god treffen het wel eens niet – uit Zuid-Afrika was op zijn dooie gemak de blauwe oceaan aan het doorspitten, op zoek naar wat zinklood. Dat ging allemaal lekker totdat een flinke golf hem en zijn harpoengeweer verraste. Wat ervoor zorgde dat zijn geweer afging, golf-1 pastoor-0.

Man van god

De pastoor mag toch wel van groot geluk spreken aangezien de harpoen zijn hoofdinhoud op een haar na wist te omzeilen. Connie werd gedwongen om eigenhandig terug het strand op te kruipen, eenmaal daar schoot de lokale bevolking meteen te hulp. De duiker werd al snel met een traumahelikopter opgepikt en naar het hospitaal gebracht.

Hallowell zei: “For me to shoot myself is physically impossible. The gun was on the floor lying next to me, there was quite a big wave that surprised me and the gun as well”. It knocked the gun against some reef and triggered the trigger, and it shot in my face.”

Herstel

Na het trauma nam hij een videootje op, om de mensen te bedanken die toch wel zijn leven hebben gered. Hij is onderhand al uit het ziekenhuis ontslagen. Goed nieuws!

Credit: South Coast Herald

 

Reageer op artikel:
Scubaduikende pastoor knalt een harpoen door zijn hoofd
Sluiten