Man ontdekt beest op plafond dat lijkt op buitenaards wezen

redactie 5 Jul 2019 Entertainment

De wereld is een prachtige plek en wordt bewoond door allerlei vreemde, mooie en wonderlijke wezens. Maar sommige dieren trekken dit wonderlijke niveau wel naar een heel ander level. In Bali, Indonesië, heeft een man een bizar wezen ontdekt in zijn eigen huis. Als je dit beest ooit tegenkomt weet je gelijk even niet meer waar je het zoeken moet.

Hari Toae was de man die het ongewone dier ontdekte in zijn huis. Hij merkte op dat er iets tegen het plafond aan zat te stoten. De harige tentakels van het dier slingerde heen en weer. Hari vermoedt dat het wezen naar binnen is gegaan om voor de regen te schuilen. De Bali-bewoner vond de insluiper er gelijk al uitzien als een buitenaards wezen. En dit geloof je direct als je het filmpje ziet.

Familie van de mot

Ook al is het hoogstwaarschijnlijk geen échte Alien… mocht er iets als buitenaards leven bestaan, dan komt dit wezen aardig dicht in de buurt. Het beest lijkt tot de familie van de motten te behoren. Ook wel Arctiinae genoemd. Het heeft het meest weg van de Creatonotos gangis. Zegt je vast niets, maar dit is een vlinder uit de familie spinneruilen. Deze zijn afkomstig uit Zuidoost-Azië en Australië. Dit diersoort heeft vleugels en vier tentakels. De tentakels werken als geurorganen en worden gebruikt om feromonen te produceren die partners moeten aantrekken.

Omdat we niet zeker weten tot welk soort het wezen behoort, zou het ook kunnen zijn dat dit een soort is die niemand nog kent. Een ding is zeker, het zorgt voor kippenvel over je hele lichaam.

Reageer op artikel:
Man ontdekt beest op plafond dat lijkt op buitenaards wezen
Sluiten