Man Man Man is een megachille podcast die een lach verzekert

Redactie 17 mrt 2019 Entertainment

Podcast is het helemaal anno 2019. Daar waren Domien Verschuren, Chris Bergström en Bas Louissen vorig jaar al achter, getuige hun kolderieke Man man man, de podcast. Ze zijn inmiddels al aan hun tweede seizoen bezig, maar dit is zonder twijfel een podcast die je eens aan moet slingeren. 

Het leuk stel vrienden zijn geen onbekenden in het radio maken, want alledrie werken ze als mannetje bij de radio. Domien verzorgt de middagshow op Q-Music, Bas is regisseur bij diezelfde zender en Chris is in het weekend met Wietze te horen op Radio538. Het radio maken stroomt ze zogezegd door het bloed. En da’s te horen!

Waar gaat Man man man, de Podcast over?

In Man man man, de podcast kijken ze hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Elke aflevering wordt afwisselend bij een van de mannen thuis opgenomen, maar in de praktijk zitten ze altijd bij Domien want hij is de enige vrijgezel van de drie (na een relatie van 11 jaar wat elke aflevering heel subtiel terugkomt). Elke aflevering wordt een ander thema behandeld, dat ze aan de hand van diverse stellingen verder uitdiepen. De ene keer gaat het over geld, de andere keer over daten.

Omdat het al jaren vrienden zijn. komen natuurlijk tal van schitterende anekdotes op tafel. Zoals die keer dat Chris sushi liet bezorgen bij een meisje. Hij had haar adres weten te achterhalen en zij vertelde op de app dat ze zin had in sushi. Chris dacht dus superromatic bezig te zijn, maar dat bleek toch niet helemaal gewaardeerd te worden, wat op zich valt te billijken als je nagaat dat hij pas twee uur met haar aan het appen was en zijn prooi nog nooit gezien had. Nou ja, dat soort verhalen dus.

Man man man, de Podcast is heerlijk geouwehoer voor een lange treinrit, in de auto terug naar huis of gewoon om lekker bij in slaap te vallen. Check het snel uit op manmanmandepodcast.nl of gewoon op Spotify, want daar rollen ze ook. Gegarandeerd topvermaak met deze olijke knakkers!

Foto: Jasper Bosman, iMediate

Reageer op artikel:
Man Man Man is een megachille podcast die een lach verzekert
Sluiten