Man Man Man, de Podcast gaat naar het theater

redactie 2 Sep 2019 Entertainment

Top nieuws, want de mannen van Man Man Man, de Podcast gaan het theater in! De drie hilarische radiomannen Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren gaan met hun gesprekken over de mannelijkheid het hele land door om jou te entertainen. Deze chille gasten behandelen in hun podcast alles waar de man zich mee bezighoudt. Zo lullen zij over onderwerpen als geld, vrouwen, onzekerheid en auto’s en dat allemaal brengen zij op een geweldige manier.

Gelukkig voor jou begint de kaartverkoop over drie dagen via www.manmanmandepodcast.nl. Een geweldige manier om je avond in te vullen, want deze gasten weten hoe ze jou moeten laten lachen. De podcast van de boys is een van de best beluisterde podcasts van ons land, zo tikten ze afgelopen maand de magische grens van 1 miljoen downloads aan.

De Man man man, de Podcast in het theater gaat vanaf volgend jaar negen steden langs. Zo komen ze onder anderen in Tilburg, Den haag, Zwolle en trappen ze de show af in Rotterdam met een try-out op 13 oktober. Omdat de show door heel het land trekt is er zeker wel een optreden bij jou in de buurt, gelukkig voor jou! Hieronder het hele programma.

Data en locaties

13 oktober – Theater Walhalla, Rotterdam (try-out)
1 februari – Burgerweeshuis, Deventer
2 februari – Theater Dakota, Den Haag
8 februari – Theaters Tilburg, Tilburg
9 februari – Schouwburg Groningen, Groningen
15 februari – Pand P, Eindhoven
16 februari – Hedon, Zwolle
22 februari – Lux, Nijmegen
25 februari – Theater Ins Blau, Leiden
8 maart – Podium Mozaiek, Amsterdam

Debuut maken in de theaterwereld

Nog niet eerder is er een podcast in Nederland het theater ingegaan, een exclusief debuutje dus. Als bewijs dat jij de show sowieso geweldig gaat vinden kan je kijken naar de hitlijst van Spotify, zo pakken zij vaak de nummer 1 in de podcast hitlijsten. Kaarten zijn vanaf donderdag 5 september om 0:00 te koop via manmanmandepodcast.nl.

Reageer op artikel:
Man Man Man, de Podcast gaat naar het theater
Sluiten