Man Bijt Hond komt terug bij SBS6

redactie 29 Jul 2019 Entertainment

Dit was toch wel een briljant programma. Dankzij Man Bijt Hond maakten wij bijvoorbeeld kennis met Rapper Sjors. Binnenkort kunnen we waarschijnlijk weer kennismaken met zulke extravagante figuren want het programma keert bij SBS6 terug op de buis. Yeah let’s go!

Talpa heeft al proefopnames gemaakt voor het programma. “We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor”, zegt Talpa-directeur Marco Louwerens of zoals René van der Gijp zou zeggen: ‘Directeurtje’.

Man Bijt Hond

Het programma werd eerder altijd uitgezonden op de publieke omroep door de KRO-NCRV, maar dat stopte op 2 oktober 2015. Na ongeveer vier jaar komt het dus weer terug op de buis en geeft het ons een inkijkje bij de ‘gewone mens’ thuis.  “Zeker ook buiten de Randstad, waar de media zich naar mijn mening nog te weinig op concentreren. Naast wat we natuurlijk al doen in Hart van Nederland, kunnen wij die verhalen nu ook via Man bijt hond vertellen”, vertelt Louwerens.

Babbelbox

Natuurlijk keren bekende rubrieken als de Babbelbox gewoon terug. Daar kwamen soms de gekste verhalen uit voorbijgangers. Het programma is vanaf 26 augustus te zien om 19.30 uur op SBS6. Daarna kunnen we ook nog woordenraden en ballen graaien bij het oude vertrouwde Lingo dat ook terugkeert op SBS6.

Reageer op artikel:
Man Bijt Hond komt terug bij SBS6
Sluiten