Malloot laat zich steken door pijnlijkste wesp ter wereld

redactie 21 sep 2016 Entertainment

Coyote Peterson is al door ongeveer alles gestoken of gebeten. Het gaat hem allemaal een beetje vervelen. Daarom is hij op zoek naar de mierwesp om zich door hem te laten steken. Die steek staat namelijk bekend als één van de pijnlijkste insectenbeten ter wereld. Je moet er maar zin in hebben.

De mierwesp wordt ook wel “Cow Killer” genoemd. De steek blijkt namelijk zo’n pijn te doen, dat het een koe kan doden. Beetje overdreven misschien, maar dat het gruwelijk veel pijn doet, staat wel vast.

Dat houdt Coyote niet tegen om met de wesp aan de haal te gaan. Uit zichzelf wil het beest niet echt steken, dus helpt het slachtoffer hem even. Als de angel eenmaal in de arm van Coyote zit, gaat hij kapot van de pijn. Gelukkig zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen, dus hoeft Coyote niet bang te zijn dat hij dood neervalt.

In Nederland lopen deze beesten ook rond. Je ziet ze niet snel maar ze zijn er wel degelijk. Laat de vrouwtjes mierwesp dus lekker op de grond als je er eentje ziet. Als ze er geen zin in heeft, steekt ze je met haar angel. Dan zit jij er net zo bij als Coyote.

Reageer op artikel:
Malloot laat zich steken door pijnlijkste wesp ter wereld
Sluiten