Meer dan duizend paarden voor deze nieuwe Hispano Suiza Maguari

redactie 26 Feb 2019 Machines

Hispano Suiza is een relatief kleine naam in de supercarwereld. Vooral als je ‘m naast bekende jongens als bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini en Bugatti zet. Voor sommigen zal het Spaans-Zwitserse automerk zelfs helemaal onbekend zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. De nieuwe Maguari HS1 GTC is een gruwelijke supercar die met gemak meedoet met de groten der aarde.

Het brullende hart van deze auto komt in de vorm van een dikke 5.2-liter V10. We weten dat de toekomst elektrisch is, maar nu nog effe niet. Eerst nog even genieten van deze agressief ogende Maguari. Het vermogen van deze auto is echt ongekend. Hij mag aansluiten bij de duizend paarden-club, met zo’n 1.085 pk en een koppel van 1.050 Nm. Trap ’t gas eens even lekker in en je wordt geheid in je stoel gedrukt. In een indrukwekkende tijd van 2.8 seconde van nul naar honderd en een topsnelheid van 380 kilometer per uur. Hebben ze toch lekker gedaan. Ook het ontwerp van de auto is best uniek. Vooral de gigantische grille valt op. Je moet er van houden.

De Maguari alleen voor de echte moneyboys

Het zal je niet verbazen dat deze auto niet over de toonbank gaat voor een zacht prijsje. Logisch. Maar de prijs van deze bolide is wel aardig aan de hoge kant. Voor zo’n 2.2 miljoen euro mag je jezelf eigenaar noemen van deze zeldzame auto. Er zijn er namelijk maar driehonderd beschikbaar. Aan het eind van ’t jaar zullen de leveringen starten, dus je hebt gelukkig nog even tijd om te sparen. Of misschien heb je wel geluk met een eindejaarslot. Zou toch lekker zijn.

Reageer op artikel:
Meer dan duizend paarden voor deze nieuwe Hispano Suiza Maguari
Sluiten