Vrouw stopt maaltijd 45 minuten in de magnetron en klaagt dat het mislukt is

redactie 21 Jun 2019 Entertainment

Een Britse vrouw besloot deze week een magnetronmaaltijd te kopen en die lekker te gaan opsmikkelen samen met haar zus. De 20-jarige Kylie Jarman was echter teleurgesteld toen ze erachter kwam dat het toch niet zo’n slim idee is om deze maaltijd 45 minuten lang in de magnetron te laten. Nadat ze haar verpeste maaltijd zag besloot ze vervolgens natuurlijk niet haarzelf de schuld te geven. Haar woede richtte zich namelijk supermarkt genaamd Sainsbury’s waar ze het had gekocht.

Op de pagina van de supermarkt plaatste ze namelijk: Don’t buy cottage pie from Sainsbury’s as this is what happens when you put it in the microwave for 45 minutes. Toen ze uiteindelijk haar fout doorkreeg gaf ze de schuld aan de verpakking. Op de voorkant stond namelijk de handleiding voor de oven en achterop die voor de magnetron. Heel verwarrend allemaal natuurlijk.

magnetron

Ze werd snel op haar fout gewezen

De reacties op de pagina waren in ieder geval vol verbazing dat iemand daadwerkelijk dacht dat 45 minuten in de magnetron een goed idee was. ‘Het verbaasd me dat het niet radioactief is!’. Gelukkig kon Kylie er uiteindelijk wel de grappige kant van inzien. ‘We kunnen er achteraf wel om lachen.’

Reageer op artikel:
Vrouw stopt maaltijd 45 minuten in de magnetron en klaagt dat het mislukt is
Sluiten