Club MAD FOX bestaat precies één jaar en vierde het groots

Redactie 22 apr 2018 Entertainment

MAD FOX, als je met dit fenomeen nog niet bekend bent dan is er toch iets mis met je. De grootste underground club van Amsterdam. Sterren als Leonardo Di Caprio, Richard Madden en Will.i.am showen hier hun danspasjes aan iedereen. Deze excentrieke club bestaat één jaar en ze gaven een groot feest.

MAD FOX staat voor de gekke vos die in de late uurtjes op jacht is naar de dikste feestjes. De club in Amsterdam onderscheidt zich nogal van andere, want deze is helemaal onder de grond van het zo mooie Amsterdam. Hou je een beetje van nachtelijke luxe en ga je graag door tot in de late uurtjes? Dan is dit de club voor jou jongeman. Je zou zomaar ineens oog in oog kunnen staan met Di Caprio himself.

Prijzennn

Het afgelopen jaar ging het ontzettend lekker met de chique club. Zo wonnen ze de Hospitality & Style op de Entrée Awards. Dat kun je weer zien als de Oscars voor uitgaand Nederland. Dat was niet de enige prijs die de knakkers van MAD FOX in de wacht sleepten. Ook wonnen ze de LUX Restaurant and Bar Awards 2018 op het onderdeel Beste High-End Nightlife Venue. Netjes hoor en de prijzenkast is nog lang niet vol.

MAD FOX
Foto: MAD FOX

Assortiment

Van al die sterren krijg je natuurlijk hartstikke dorst. Je zou liters bier achterover kunnen tikken, maar daar wordt je na een tijdje zo misselijk van. MAD FOX heeft daarom een dikke cocktaillijst voor je klaar liggen. Natuurlijk hebben ze ook flessen van bijzondere premium merken champagne en andere sterke dranken van over de hele wereld. Klinkt goed toch?

Lil’ Kleine en Jamie Vaes
DJ la Fuente, Leroy Styles, Sunnery James & Ryan Marciano
Don Diablo and MAD FOX eigenaar Yossi Eliyahoo
Stephanie Pearson, Richard Madden, Yossi Eliyahoo
Tinie Tempah, Yossi Eliyahoo en Mr Probz
Reageer op artikel:
Club MAD FOX bestaat precies één jaar en vierde het groots
Sluiten