Met de nieuwe Volkswagen California camper reis je heerlijk langs je favoriete bestemmingen

mei 19 , 17:58 Machines
volkswagen california 6 1 my11 90
De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het bijna vakantie is. De een ligt liever op een strandbedje in een all-inclusive resort in Turkije en de ander zit liever met een klapstoeltje op Ameland. Voor de echte campergoeroes onder ons heeft Volkswagen een leuk cadeautje. Ze hebben namelijk een oud campermodel omgetoverd tot een moderne camper.
De nieuwe Volkswagen California, oorspronkelijk uit 2003, is volledig gemoderniseerd tot een heerlijke wagen, perfect om gemakkelijk de weg op te gaan. Bovendien cruise je als een gentleman over het asfalt met deze vernieuwde klassieker.

Volkswagen California

Het eerste model dat uitkwam in 2003 was ongelofelijk populair. Daarom besloot VW dit jaar de camper volledig te vernieuwen. Alle nieuwste snufjes zitten in de auto. De auto is wat slanker geworden, beschikt over Ledverlichting rondom en schuifdeuren aan beide kanten. De wagen is een échte alleskunner. Met de kampeermogelijkheden die zich lenen in de bus, kan je gemakkelijk lekker naar de bossen en genieten van de rust.

Keuze is reuze

Je kunt bij de Volkwagen California kiezen tussen vijf verschillende types. Bij die vijf types worden ook drie verschillende aandrijflijnopties aangeboden. Deze zijn een 147pk turbodiesel TSI-viercilindermotor, een 201 pk sterke turbodiesel viercilindermotor of een plug-in hybride aandrijving met 241,3 pk. De keuze is reuze, dus of je nu een diesel wilt of juist milieubewust elektrisch wilt rijden, Volkswagen biedt het allemaal.

Camper

Wat kan je allemaal vinden in de camper? Nou in het busje vind je onder andere verwijderbare achterstoelen, lades onder de stoel voor wat opbergruimte, een klaptafel, een optionele luifel en dubbele camperbatterijen die zorgen voor meerder 45 watt USB-C-poorten. Verder beschikt de camper over zowel binnen als buiten 230 volt stopcontacten, een opbergvak in het dak, kasten en een klein keukentje met een koelkast, een gasfornuis met een brander, een zoetwatertank en een gootsteen. Kortom, genoeg facetten om heerlijk op vakantie te gaan.
De Volkswagen California te koop vanaf €94.390 te koop op de site van Volkwagen of jou Vokswagen dealer. Let op, de wagen is wel alleen uit voorraad leverbaar
Delen met
Ook interessant