Eigenaren BMW en Volkswagen gaan flink meer betalen

feb 06 , 15:58 Machines
423340560 1309797326360505 2410190994906772815 n
Heb jij afgelopen jaar flink gespaard voor een nieuwe BMW of Volkswagen? Wij hopen dat je nog wat in de kas hebt. Als het aan je verzekeraar ligt, ga je namelijk flink meer betalen voor je autoverzekering. Volgens Independer ben je voor je BMW, Volkswagen en Volvo straks meer dan 10% extra kwijt.
10% meer betalen voor je auto verzekeren klinkt iedereen natuurlijk abstract in de oren. Daarom zetten wij de belangrijkste cijfers even voor je op een rijtje, wel zo makkelijk! Als je de afgelopen jaren hard hebt gespaard voor je nieuwe BMW ga jij zo’n 168 euro per jaar meer betalen. Even voor jouw info: dat is zo’n 79 liter benzine.

Slecht nieuws

Vond jij de nieuwe modellen van Volvo helemaal het einde en heb je er zelfs wat knaken aan uitgegeven? Dan hebben we slecht nieuws voor je, jouw premie gaat namelijk met zo’n 127 euro omhoog. Daar had je ook 40 biertjes voor kunnen halen in de kroeg. Onze oosterburen hebben ons altijd voorzien van keurige Volkswagen-modellen, dat kunnen we niet ontkennen. Wat dan wel weer een domper is, is dat de premie voor deze auto’s relatief het hardst is gestegen in het nieuwe jaar. Als het aan je verzekeraar ligt ga je voor je Volkswagen namelijk 151 euro meer betalen, wat neerkomt op een stijging van 13,3%.

Torenhoog

In tijden waar de prijs van je wekelijkse boodschappen ook al sky-high gaan, zit je niet te wachten op een verhoging van je autopremie. Maar waardoor komt dit? Volgens de experts komt het door de dure reparaties die de verzekering laat stijgen. Het is tegenwoordig drukker dan ooit is op de Nederlandse wegen en hierdoor zijn er ook relatief meer ongelukken. Ook krijgen we nog een tip mee van de experts: check even of je verzekering bij pak 'm beet OHRA niet duurder uitvalt als je bent verhuisd, je woonplaats kan immers ook invloed hebben op je verzekeringspremie.
Delen met
Ook interessant