5 upgrades voor de outfit van elke motorrijder

okt 14 2020, 15:50 Machines
dsc06394 kopie
De outfit is een niet te onderschatten onderdeel van het motorrijden. Een motor is cool, maar je wint helemaal punten als je outfit ook nog eens on point is. Hier een paar suggesties hoe jij je motor outfit naar een hoger level tilt.
Yep, de motorrijders zijn best een beetje ijdel hoor. Maar een beetje ijdelheid is oké. Of je nou op je werk verschijnt, op een date met het meisje waar je al een maand achteraan loopt of als je op je motor stapt. Je wil wel een beetje stylo voor de dag komen. Toch? Precies ja.

1. Motorjeans

Zo’n grote broek die je met rijlessen aantrok laat je maar lekker voor de ANWB-koppels over. Die motorjeans van tegenwoordig zijn echt heel tof. Kun je rustig mee op werk aankomen of op een terras gaan zitten, niemand die in de gaten heeft dat jij daar gewoon in je motorbroek zit. De specialisten bij Motorkledingcenter kunnen aanraden een zwarte jeans op de kop te tikken, dat past altijd overal bij. Check hun gehele collectie motorjeans .

2. Sneakers

Kleren maken de man, maar laten we de schoenen niet vergeten. Sommige vrouwen schijnen zelfs als eerst naar schoenen te kijken en daarin gelijk hun oordeel klaar hebben of je door mag naar de volgende ronde of direct weer je helm kan opzetten en wegrijden. Je hoeft allang niet meer van die lompe leren laarzen aan te trekken als je op je scheurijzer stapt, je kan ook gewoon casual motor sneakers of boots om je voeten binden. REV’IT heeft een paar toffe motorsneakers in hun collectie zitten.
dsc06009 1024x683
Foto: Motoshare & Gijs Paradijs

3. Gekleurde vizieren

Kijk, je bent natuurlijk sowieso al bad ass op je motor, maar door een ander viziertje op je helm te klikken wordt het alleen maar beter. Met een beetje gevoel voor stijl pas je de kleur van je vizier aan op de kleur van je motor, zodat je helemaal fashionable approved bent. Zolang je maar incognito in je helm zit, dan zit je al snel goed. Hier kies jij jouw gekleurde vizier uit.

4. Rugprotector

Wat is nog belangrijker dan of je er een beetje cool uitziet? Je motor zelf, ja. Maar dat bedoel we niet. Veiligheid! Safety first, maat. Helemaal in het motorrijden. Kijk liever denk je er niet aan, maar er bestaat een kans dat je een keer van je tweewieler flikkert. Dan moet je wel even zorgen dat je in elk geval alles aan hebt gedaan om de schade te voorkomen. Met een rugprotetcor ben je in elk geval goed voorbereid. Bijna elke motorjas hier hiervoor een pocket. Bestel hier jouw rugprotector .
fhm 1024x949
Foto: Motoshare & Gijs Paradijs

5. Communicatieset

Je gaat er niet direct beter uitzien van een communicatieset in je helm, maar je eigen gemoedstoestand wordt er zeker beter op. Lekker muziekje erbij, helemaal lekker gaan op je bike. Bluetooth systemen verzorgen on-board entertainment. Super easy om te installeren. Ook handig zodat je met bevriende motorrijders kan communiceren. Kun je hele diepe gesprekken voeren terwijl jullie onderweg zijn naar een weekendje toeren in de Eiffel. Hier kies je jouw communicatieset uit.
fhm 2 1024x875
Foto: Motoshare & Gijs Paradijs
Delen met
Ook interessant