1. Home
  2. Michael Jordan legt $70 miljoen neer voor een privéjet met een verflaag van $500.000

Michael Jordan legt $70 miljoen neer voor een privéjet met een verflaag van $500.000

13 okt , 21:00 Machines
michael jordan koopt jet
Als je ooit dacht dat je luxe leefde omdat je een keer business class hebt gevlogen, denk dan nog maar eens goed na. Michael Jordan, dé basketball-G.O.A.T., heeft de lat nog net even hoger gelegd. Hij heeft namelijk een spiksplinternieuwe Gulfstream 650ER privéjet aangeschaft voor een luttele $70 miljoen(ongeveer 64 miljoen euro). En alsof dat nog niet genoeg was, heeft hij er nog een half miljoen tegenaan gegooid voor een aangepaste verflaag. Want ja, je wil natuurlijk wel opvallen op de landingsbaan.
Dus wat krijg je voor dat bedrag? Nou, dit 30 meter lange beest van een jet kan 19 passagiers vervoeren, plus vier bemanningsleden die je vijfsterrenservice geven. Zeg maar dag tegen beenruimteproblemen en het gevoel dat je als een sardientje in een blik zit. Hier lounge je in leren stoelen, neem je een drankje uit de volledig gevulde bar, en als je moe bent van al dat reizen in stijl, kun je gewoon even in je eigen privé slaapkamer crashen. Geen slaapzak tegen het vliegtuigraam meer voor deze man.

De Gulfstream

De Gulfstream 650ER staat bekend om zijn snelheid en bereik. Dit ding heeft zelfs het record voor de snelste en verste vlucht in de geschiedenis van de business aviation. Kortom, als je snel van punt A naar punt B wilt zonder ook maar een greintje comfort te missen, is dit je go-to speeltje.
De binnenkant van een Gulfstream 650ER is pure luxe
De binnenkant van een Gulfstream 650ER is pure luxe

Michael Jordan zijn jet

En natuurlijk moest Michael even zijn persoonlijke touch aan zijn jet geven. De buitenkant is gewrapped in een zwart-zilver olifantenthema als knipoog naar zijn iconische sneakers. En laten we het niet vergeten: het Jumpman-logo prijkt op de staart, zodat iedereen weet wie de baas is. Oh, en die staart? Die draagt natuurlijk zijn gepersonaliseerde 'N236MJ' nummer, een eerbetoon aan zijn legendarische nummer 23 en de zes kampioenschapsringen die hij op zijn naam heeft staan.
Dus ja, als je dacht dat je cool was omdat je een zonnebril draagt in de winter, probeer dan eens een privéjet met gepersonaliseerde verf en je eigen logo. Dat is pas uitstraling op hoog niveau!
Delen met
Ook interessant