De Jeep Avenger 4xe: offroad plezier met hybride motor

mei 23 , 20:58 Machines
6b0f5af83f2d627f7b10a0f6f0590aa7f646fc43
Jeep® heeft iets bijzonders onthuld: de nieuwe vierwiel-aangedreven Jeep Avenger 4xe. Deze hybride SUV belooft meer offroad-plezier dan ooit tevoren. Stel je voor: je zit achter het stuur van een auto die niet alleen stijlvol is, maar ook de ruigste terreinen met gemak aankan. Dankzij de Hybrid 48V aandrijflijn en de slimme vierwielaandrijving ben je altijd klaar voor avontuur.
We kennen Jeep natuurlijk van hun robuuste uitziende auto’s en gave ontwerpen. Nu wordt dit dus gecombineerd met een hybride motor, want stilstand is achteruitgang, zeggen wij altijd maar. We gaan eens even kijken met welke specificaties we te maken hebben

Jeep Avenger 4xe

Als we eens onder de motorkap duiken van dit nieuwe hybride beest dan komen we twee elektromotoren tegen die samenwerken met de 100 kW benzinemotor van 136 pk. Gecombineerd kom je dus uit op een vermogen van 192 pk dat ervoor kan zorgen dat er tot wel 1900 Nm koppel naar de achterwielen wordt gestuwd, dat is echt bizar veel. Door de meerdere motoren wordt er een vierwielaandrijving gerealiseerd die natuurlijk ideaal is voor de ruwere ondergronden. Met een topsnelheid van 194 km/u is de auto ideaal geschikt voor een tourtje door Nederland, maar misschien nog wel geschikter om mee te komen met de grote jongens op de Deutsche Autobahn!

Looks

De Avenger 4xe is niet alleen krachtig, maar ook slim ontworpen. Met verbeterde aan- en afrijhoeken, extra bodemvrijheid en een waterdoorwaadbaarheid van 400 mm kun je praktisch overal komen. Het interieur is robuust en praktisch, met volledig wasbare materialen die perfect zijn voor avonturiers. De stoelen zijn behandeld tegen vlekken en modder, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een beetje vuil. Het exterieur is ook indrukwekkend. Krasbestendige bumpers, grotere wielkasten en stijlvolle zwarte velgen maken deze Jeep een lust voor het oog.
Kortom, de Jeep Avenger 4xe is de perfecte wagen voor iedereen die graag buiten de gebaande paden rijdt. Bestel deze krachtpatser vanaf het vierde kwartaal van 2024 en maak je klaar voor een hybride alleskunner.
Delen met
Ook interessant