Machine verpakt zo’n 150.000 pakjes coke per dag

Redactie 26 Sep 2017 Entertainment

Niet alleen in Colombia worden ze slapend rijk van de populaire cocaplant, in Brazilië verdienen ze er ook een aardig zakcentje met het witte snuifgoed. Het witte goud doet weer eens zijn naam eer aan.

In het land van de samba, caipirinha’s en de favela’s is heeft de politie ontdekt dat de drugswereld ook innovatief bezig is, toen de dienders een cocaïneverpakkingsmachine tegen kwamen. Nu gaan dus zelfs drugsdealers banen kwijtraken door de automatisering van de maatschappij.

De machine verpakt voor 400.000 euro aan coke in 150.000 pakjes per dag. Deze worden op straat voor omgerekend € 2,60 verkocht aan de plaatselijke sossniffers. Dat is trouwens één tiende van wat je er in ons landje voor betaalt. Maar de prijs-kwaliteitsverhouding zal dan ook iets anders zijn, in ons nadeel. Coke van een goede kwaliteit is namelijk geen poeder, zoals je vaak in de films ziet. De drugs van de cocaplant is van goede kwaliteit als het een beetje plakkerig is. Hieronder zie je de cokemachine aan het werk.

Reageer op artikel:
Machine verpakt zo’n 150.000 pakjes coke per dag
Sluiten