Er komt een documentaire over het leven van Mac Miller

redactie 4 Jun 2019 Entertainment

Het was een tragische dag voor hiphop-liefhebbers vanuit heel de wereld toen Mac Miller in september vorig jaar overleed aan een onbedoelde overdosis. De slechts 26-jarige rapper liet een heel oeuvre aan muziek na en zijn razendsnelle ontwikkeling tot een superster gaat nu verfilmd worden in een documentaire. 

De productie van deze docu zal onder de hoede komen van filmmaker CJ Wallis die dit nieuws aankondigde op twitter. Hier vertelde hij namelijk: “Het komende jaar ga ik interviews en andere content verzamelen voor een documentaire over Mac Miller, voor zijn familie, vrienden en fans”.

Reacties vanuit de hele rapwereld

Dit nieuws werd dan ook goed ontvangen door vrienden van Mac uit de muziekwereld. Onder anderen Anderson. Paak, ScHoolboy Q, Vince Staples en Earl Sweatshirt reageerden op de filmmaker met suggesties. Zo werden bijvoorbeeld zijn ouders en ex-vriendin Ariana Grande aangedragen als interviewkandidaten. Mac Miller brak voor het grote publiek door met een nummer waarin hij refereert aan Donald Trump. De artiest ontwikkelde zich elk jaar met grote stappen en een goed voorbeeld hiervan is het Tiny Desk Concert dat hij vorig jaar gaf:

Reageer op artikel:
Er komt een documentaire over het leven van Mac Miller
Sluiten