Maak kennis met de vrouw die cup Z heeft

Vroeger was Lolo Ferrari hét symbool voor de grootste tieten ter wereld. Maar sinds haar overlijden is er een gat gevallen. Mahyra Hills, ook wel bekend als Beshine, duikt daar vrolijk in, want zij beweert tegenwoordig de grootste tetten op aarde te hebben. Het Duitse model heeft twee meloenen hangen die doorgaan onder de noemer cup Z.

32Z om precies te zijn. En dat voor een 1.68 meter klein 27-jarig meisje. Mayra weegt exclusief haar memmen 59 kilo. Haar borsten? 17 kilogram schoon aan de haak! Die heeft ze uiteraard niet van moeder natuur gekregen. In totaal heeft ze drie operaties ondergaan om ze te upgraden. Vervolgens zijn haar implantaten meerdere keren vergroot door er meer saline in te spuiten. In z’n totaliteit zit er 10 liter van de zoutoplossing in de jopen van de natuurfilmactrice.

Tja, die kan wel een toekomstig herniaatje verwachten. Behalve future back problems heeft Beshine het nu al lastig met onder andere schoenen aantrekken en haar benen scheren. De reden? Ze kan haar benen en voeten niet zien.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de vrouw die cup Z heeft
Sluiten