Maak kans op een geheel verzorgd Jägermeister huisfeest!

Hoe leuk de dolle barretjes en losbandige clubs ook zijn, stiekem weet iedereen dat huisfeestjes de allerleukste zijn. Laat Jägermeister nou net een geheel verzorgd huisfeest weggeven.

De kratten pils die opgestapeld staan in de tuin, de onvermijdelijke frituurhoeraatjes die rondgaan, de sterke verhalen en het lachen met je maten in de keuken, verdwalen door het huis en het stiekem zoenen in de badkamer met de vriendin van de vriendin van een vriend. Yep, de herinneringen aan huisfestijnen zijn zoet.

Huisfissa

Maar een huisfeest organiseren kan ook best prijzig zijn. Wat is er beter dan een geheel verzorgd huisfeest te winnen? Natuurlijk gaat die zwaar over de top, waarbij er een dikke geluidsinstallatie wordt neergezet en vette artiesten komen optreden. Ja jongen, zo wordt niemand minder dan een van Nederlands heetste presentatrices ingevlogen naar je huisfeest, want niemand minder dan Gwen van Poorten zal aanwezig zijn. Verder zal Dio een optreden verzorgen, dus haal die tijdmachine maar alvast uit de kast. Daarnaast zal ook de aankleding, locatie en rest van de muziek worden verzorgd.

Winnen!

Winnen? Ja duh. Moet je het volgende voor doen: deel een foto en verhaal van je leukste huisfeest dat je ooit hebt meegemaakt in de comments op de Facebook van Jägermeister. De beste foto + wint een geheel verzorgd huisfeest door Jägermeister. We verwachten uiteraard wel een uitnodiging, want dit klinkt zeer veelbelovend. Succes maat!

In samenwerking met Jägermeister

Reageer op artikel:
Maak kans op een geheel verzorgd Jägermeister huisfeest!
Sluiten