Kamperen aan het Comomeer was nog nooit zo luxe met de nieuwe trailer van Living Vehicle

De HD24-Trailer van Living Vehicle is een droom die uitkomt voor iedereen die houd van het comfort van thuis en het idee heeft om off-grid te gaan. Een trailer die niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een luxueus huishouden op wielen dat klaar is voor je zieke off-grif avonturen. Het is dus best wel een gamechanger te noemen in de wereld van de trailers. Het is niet jouw typische camper: het is meer een luxe appartement op wielen. Ze hebben echt aan alles gedacht als het gaat om het design en functionaliteit. 

Allereerst is het interieur simpelweg schitterend. Het is ontworpen met een moderne en minimalistische insteek die oh zo uitnodigend is. De HD24 is voorzien van een (voor een trailer) ruime keuken, een comfortabel woongedeelte, een gezellige slaapkamer en een chique slaapkamer. Het is net alsof je overal je eigen huis hebt. Daar zou René Froger een liedje over moeten schrijven.

Totaalpakket

De HD24 is volledig off-grid klaar. De trailer is uitgerust met zonnepanelen op het dak en een enorme accubank. Dat betekent dat je kan genieten van alle luxe van thuis, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het aansluiten van de stroombronnen. Je kunt deze schoonheid letterlijk meenemen naar de meest afgelegen plekken en toch over alle elektra beschikken die je nodig hebt.

HD24

Foto: Living Vehicle

Groen moet je doen

En over off grid gesproken, de HD24 is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het heeft een composttoilet, waterfiltratiesysteem en overal LED-verlichting om het energieverbruik te verminderen. Bovendien zijn de materialen die bij de constructie worden gebruikt milieuvriendelijk, waardoor het ook nog eens een groene keuze is voor milieubewuste avonturiers.

HD24

Foto: Living Vehicle

Overal bereikbaar

Het gaat niet alleen om off-grid zijn, het gaat ook over connectiviteit. De HD24 wordt geleverd met een ingebouwde wifi-booster zodat je zelfs in de wildernis onze artikelen kan blijven lezen! Je kunt natuurlijk ook op afstand werken, je favo series streamen of gewoon in contact blijven met het thuisfront.

Genoeg ruimte

Als het om opslag gaat, staat Living Vehicle ook voor je klaar. De HD24 heeft voldoende ruimte voor al je spullen, of het nu gaat om je outdoor uitrusting of je kratje pils. En als je je nog zorgen maakt over de veiligheid, hebben we nog een geruststelling, de trailer wordt geleverd met een geavanceerd beveiligingssysteem om ongure types uit je buurt te houden.

Mocht je dit huisje op wielen willen scoren, de prijs start vanaf een slordige drie ton en kan oplopen tot zo’n zes ton voor de ‘Pro level’. Met de huizenmarkt van tegenwoordig in het achterhoofd is dat geen verrassing.

HD24

Foto: Living Vehicle

Reageer op artikel:
Kamperen aan het Comomeer was nog nooit zo luxe met de nieuwe trailer van Living Vehicle
Sluiten