Luxe appartement in hartje Amsterdam staat te koop voor 3,7 miljoen euro

Redactie 4 aug 2018 Entertainment

De huizenprijs in Amsterdam schiet sowieso al door het dak, maar bij het prijskaartje van dit huis klap je toch effe achterover. Als je binnen kijkt in dit luxe appartement snap je wel waar de prijs van 3,7 miljoen euro vandaan komt. Zit je ook nog eens in het centrum van onze hoofdstad.

Het  appartement ligt aan de Nieuwe Spiegelstraat en bevindt zich in een art-deco gebouw uit 1903. Het gebouw en ook het huis heeft karakter, ooit zat er namelijk de bank van Lippmann, Rosenthal & Co. Dat het een gebouw uit 1903 is, zie je van binnen niet meer terug. Het appartement is volledig gerestaureerd en van alle luxe voorzien.

Luxe

Je krijgt voor die 3,7 miljoen euro bijvoorbeeld een huge ass woonkamer, een lounge ruimte, vijf slaapkamers, drie badkamers, een dikke bioscoop en een superchill dakterras. In de master bedroom staat ook nog eens een jacuzzi joh. Hé het kost wat, maar dan heb je ook wel effe wat. Wij zouden het wel weten als we een uitpuilende bankrekening hadden.

Hartje Amsterdam

Je ziet midden in Amsterdam, maar hebt een binnentuin die uniek is voor de locatie waar je zit. Daar kun je ontsnappen aan de drukte van de binnenstad, maar als je de deur uitloopt ben je zo bij alle belangrijke spots. Jaloersmakend appartementje dit hoor.

Foto’s: Funda.

Reageer op artikel:
Luxe appartement in hartje Amsterdam staat te koop voor 3,7 miljoen euro
Sluiten