Netflix komt hoogstwaarschijnlijk snel met aankondiging vijfde seizoen Lucifer

redactie 6 Jun 2019 Entertainment

Lucifer is momenteel ‘the most binge-watched show’ op Netflix nadat het vierde seizoen een maand geleden verscheen. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Netflix heel binnenkort het vijfde seizoen gaat aankondigen. Dit meldt Netflixlife

Deze voorspelling is gebaseerd op het vaste patroon dat Netflix met het aankondigen van nieuwe series. Er is dus nog geen officiële bevestiging voor een vijfde seizoen van de hitserie, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk snel komen.

Waarom?

Netflix kondigt namelijk structureel nieuwe series één maand na de release aan. Zo werd het tweede seizoen van Dead to Me aangekondigd op 3 juni, terwijl de serie exact een maand geleden op 3 mei in premiere ging. Als Netflix dit vertrouwde patroon blijft volgen dan zullen we de aankondiging op zaterdag 8 juni kunnen verwachten. Het vierde seizoen van Lucifer kwam namelijk uit op 8 mei. Series worden echter nooit aangekondigd in het weekend dus kunnen we aanstaande vrijdag 7 juni of maandag 10 juni witte rook verwachten. Dit seizoen zal dan ergens in 2020 verschijnen.

Genoeg redenen om dit te doen

De fans van Lucifer hebben Netflix bovendien meer dan genoeg redenen gegeven om met een vijfde seizoen te komen. Het is een van de meest populaire series op de site. Het vierde seizoen was top en iedereen die meewerkt (cast en schrijvers) aan Lucifer wil graag verlengen.

Reageer op artikel:
Netflix komt hoogstwaarschijnlijk snel met aankondiging vijfde seizoen Lucifer
Sluiten