Loveland heeft een van de dikste line-ups van dit jaar (en we geven kaarten weg)

Redactie 2 aug 2018 Entertainment

We zitten midden in het epicentrum van het festivalseizoen. Er zijn al vele mooie fissa’s gebouwd, maar er staan ook nog een paar mooie op ons te wachten. Een van de mooiste van deze zomer is ongetwijfeld Loveland, op 11 en 12 augustus aan de Sloterplas in Amsterdam. Het festival heeft dit jaar misschien wel de allerdikste line-up van deze zomer te pakken.

Ze begonnen ooit op Koninginnedag in 1995 met een feestje op de Nieuwmarkt in Amsterdam en organiseerden een zwembadfeestje in Zandvoort, inmiddels is Loveland een van de langslopende festivals van Nederland en staat het voor z’n 24e editie. Om dat bijna jubileum te vieren, is er besloten om er een weekender van te maken. Dubbel feest!

Loveland
Foto: Loveland

Line-up

Oef en die namen die ze hebben geboekt. Hou op hoor. Voor iedere technoliefhebber is er wel wat te genieten. De beste namen ter wereld zijn van de partij. Op zaterdag kun je bijvoorbeeld zweven op Dixon, de vuisten in de lucht knallen bij Jeff Mills, een glimlach op je gezicht krijgen de mannen van Lövestad of wegspacen op de intergalactische tunes van de altijd virtuoze Stephan Bodzin. Zondag is wat intiemer dan zaterdag, maar aan klappers geen gebrek. Zo staat de Rise stage in het teken van het Afterlife label: Vaal, Tale of Us en Recondite (live) pakken de einde van de middag op, terwijl de avond Mano le Tough en Adriatique hun beste platen zullen gooien. Anders kun je je ongetwijfeld ook prima vermaken met het betere zaagwerk van Speedy J en Len Faki of de fijnbesnaarde disco van Detroit Swindle.

Win tickets voor Loveland

Natuurlijk is dit weekend al bijna uitverkocht, dus als je er bij wil zijn dan moet je snel zijn met tickets halen. Het is in elk geval een van de mooiste feestjes die je deze zomer nog kunt pakken, dus twijfel niet te lang. De echte geluksvogels die winnen gewoon een paar kaarten, want wij mogen 2×2 weekendtickets weggeven! Hoe je die wint? Wij schrijven twee getallen onder de 100 op een blaadje, de eerste twee mensen die het juiste getal raden in de comments op Facebook, die gaan er met de kaarten vandoor. Succes makkers!

Reageer op artikel:
Loveland heeft een van de dikste line-ups van dit jaar (en we geven kaarten weg)
Sluiten