Lofi maakt knallend ADE-programma bekend (met event van 18 uur!)

We zijn inmiddels al bijna halverwege september en dat betekent dat het Amsterdam Dance Event ook weer bijna voor de deur staat. Nog heel eventjes wachten en dan barst het bizarre feestgedruis weer los in de hoofdstad. Om alvast even in te komen heeft Lofi de laatste namen van het programma tijdens ADE bekendgemaakt.

Lofi, de house- en techno club uit Nieuw-West en momenteel een van de meest toonaangevende clubs van Amsterdisco heeft zojuist hun volledige programma online gegooid voor het Amsterdam Dance Event (ADE) 2023. Het programma belooft een eclatante mix van disco tot techno en alles daartussenin te worden, met internationale artiesten als Palms Trax en Ricardo Villalobos.

Donderdag 19 oktober: Live From Earth (22:00 – 08:00)

Lofi trapt de reeks events direct af met een spetterend affiche, ‘Live From Earth’. Het label uit Berlijn richt zich met name op cutting-edge elektronische muziek, waarbij gefocust wordt op typische underground en experimentele geluiden. Het label probeert geen grenzen aan subgenres te geven en dus compleet out of the box de techno te herinterpreteren. Met een fenomenale line-up als Mama Snake, MCR-T en Anetha wordt dit extra krachtig uiteengezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Live From Earth (@live_from_earth)

Vrijdag 20 oktober: Cooking with Palms Trax (22:00 – 08:00)

Op vrijdag 20 oktober staat Palms Trax tien uur lang achter de knoppen met zijn label ‘Cooking with’.

Het label, veelal geprezen om zijn artistieke visie, heeft het vermogen om frisse en leip opwindende geluiden te presenteren. Na een spetterende act tijdens onder andere Lowlands en Dekmantel Selectors is Palms Trax dus nu back in business tijdens ADE. Palms Trax wordt deze nacht bijgestaan door Call Super, Francesco del Garda, mad miran, OK Williams en Paquita Gordon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dekmantel (@dkmntl)

Zaterdag 21 oktober: Rush Hour x Rainbow Disco Club (14:00 – 22:00)

En ook dit jaar is het weer party party. Rush Hour-voorman Antal haalt opnieuw zijn lieftallige collega’s uit Japan naar Amsterdam. Op zaterdag 21 oktober knallen ze uit de speakers met een mix van genres, variërend van house tot disco, en niet te vergeten, alles daartussenin. Het kan niet anders dat deze samenwerking jou een muzikale reis gaat geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rainbow Disco Club (@rainbowdiscoclub)

Zaterdag 21 oktober: FRRC with Ricardo Villalobos b2b Raresh (23:59 – 08:00)

Nadat Ricardo Villalobos eerder al een verbluffende set draaide tijdens Lofi’s succesvolle Courtyard-opening eerder dit jaar is ‘ie nu weer terug. Hij stapt in de jet naar Mokum om wederom een knallende set te draaien. En alsof dat nog niet genoeg was, wordt de grenzen nog even verder verlegd. De beste man wordt bijgestaan door niemand minder dan Raresh om deze speciale B2B-sessie nog meer vorm te geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RICARDO VILLALOBOS (@realricardistas)

Zondag 22 oktober: CODA (14:00 – 08:00)

Als kers op de taart worden zondag 22 oktober nog even de extra undergroundkrachten bij elkaar gebundeld. Ratherlost & PAX ROMANA gaan de Lofi in vervoering brengen met deze, zet je schrap, 18-uur durende megaset, ‘CODA’.

Met een leipe line-up met DVS1, Freddy K b2b DJ Pete, JakoJako, Sandrien en Spekki Webu ga je die heupjes de hele dag en nacht goed laten swingen op deze ontdekkingsreis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ratherlost (@ratherlost_)

Laatste Lofi ADE tickets 

Kaarten voor de Lofi tijdens ADE zijn heel gewild, de meeste evenementen zijn zelfs al uitverkocht. De club heeft vandaag aangekondigd dat er toch nog wat tickets beschikbaar komen. Wees attent en probeer die laatste kaarten nog even snel te getten, want deze feestjes mag je niet missen.

Wil jij nog een ticket bemachtigen? Schrijf je dan nu in voor de laatste kaarten via: https://linktr.ee/lofiamsterdam

De tickets zullen a.s. woensdag om 12:00 uur via e-mail worden verkocht.

Reageer op artikel:
Lofi maakt knallend ADE-programma bekend (met event van 18 uur!)
Sluiten