Lockdown tip: haal een whiskyvat bij de Lidl

Dinsdag zijn de maatregelen weer iets aangescherpt. Daarom gooien we voor jou er een gratis tip uit zodat je ook deze tijd doorkomt. Ook komen de kerstdagen eraan. Als je een vriendin hebt die helemaal kerstgek is en al sinds 1 november kerstliedjes draait, is dit whiskyvat een hele mooie tip om ook die tijd door te komen.

Borrel bij de Lidl

Ja, we kunnen echt wel een borrel gebruiken, een stuk of 100 om precies te zijn. Gelukkig blijkt Lidl de laatste tijd echt onze reddende engel te zijn. Zo ook nu weer. De oplossing om altijd drank in huis te hebben, zodat je niet om acht uur ‘s avonds opeens bedenkt dat je nog drank nodig hebt. Dat krijg je dan niet meer mee. Maar gelukkig kan je bij de Lidl een 30 liter whiskyvat halen.

Whiskyvat

Helaas voor ons Nederlanders kun je dit nog niet bij jouw lokale Lidl halen. Of je moet dichtbij de grens van Duitsland wonen, want bij onze oosterburen is het wel mogelijk om een whiskyvat te halen. Als je dus een handgemaakt Oloroso eikenhout sherryvat wilt, gevuld met single malt whisky van Ben Bracken, zou je toch echt even over de grens moeten. Je kan het vat ook bestellen op de Duitse website van Lidl. Je bent dan wel 973 euro kwijt. Maar de vlugge rekenaars onder ons hebben allang gespot dat dit best voordelig is. Het komt dan namelijk neer op 32,40 per liter. Dat is best een schappelijke prijs voor een goeie whisky.

Bij het vat krijg je ook een mooi houten standaard. Zo kan je dus lekker pronken met jouw eigen whiskyvat in je mancave als de mannen weer een avond pilsjes naar achter komen keilen. Dus slinger je mini-frituur maar aan en zet het vat maar helemaal open, jij komt deze lockdown prima door op deze manier.

Reageer op artikel:
Lockdown tip: haal een whiskyvat bij de Lidl
Sluiten