Locatiescout van Narcos vermoord in Mexico

Redactie 18 Sep 2017 Entertainment

De reden dat Narcos zo’n gruwelijk goede serie is komt mede doordat het Netflix kijkcijferkanon op de meest realistische locaties wordt opgenomen. Helaas zal de serie het afzoeken naar deze plekken voortaan met een topscout minder moeten doen.

Vorige week werd het lichaam van Carlos Munoz Portal levenloos aangetroffen in zijn auto ergens in centraal Mexico. De scout was in de regio op zoek naar nieuwe opnamelocaties voor het vierde seizoen van Narcos, toen hij om nog onbekende redenen werd afgeknald. Helaas werd de werkelijkheid van waar de serie op draait keiharde werkelijkheid. Carlos was een gerenommeerd locatiescout in de filmwereld. Zo werkte hij eerder voor films als Spectre, Fast & Furious en Apocalypto.

Het gaat natuurlijk al jaren kut in Mexico. Bendes leggen de een na de ander de zoden en het land staat in de top van de wereld als het gaat om moordcijfers. Een paar maanden geleden werd nog bekend dat in de maand mei  van dit jaar een recordaantal van 2.186 moorden zijn gepleegd. Niet normaal. Met dat in zijn achterhoofd kunnen wij alleen maar nog meer respect betuigen voor de vastberadenheid van Carlos om de beste locaties op de gevaarlijkste plekken te vinden.

Reageer op artikel:
Locatiescout van Narcos vermoord in Mexico
Sluiten