Bedrijf lanceert sexy lingerie voor mannen en dit ziet er opmerkelijk uit

Als je het ondergoed dat je elke dag draagt té saai en standaard vindt, dan heeft het bedrijf Homme Mystere de oplossing voor je. Zij lanceren lingerie speciaal voor de man. Tja, je moet ervan houden. Dat dan weer wel. Maar we waarschuwen je alvast, want wie weet krijg je deze kerst geen saai pakketje van grijze boxers met het logo van Badman erop, maar een stout kanten broekje. Gewoon omdat het kan.

Je vriendin kan opgelucht adem halen als jij regelmatig haar ondergoed jat, want Homme Mystere heeft sexy kanten ondergoed-setjes op de markt gebracht. Dit keer geen lingerie voor haar, maar voor jou. De cups van de bh’s zijn niet gevuld, maar ze zijn de moeilijkste niet bij het lingeriemerk. Als je graag gevulde cups wil, dan zorgen ze hier alsnog voor. De bh’s zijn verkrijgbaar in de mannenmaten small tot extra large.

Meer dan lingerie

En naast de lingeriesetjes maakt het bedrijf ook bikini’s, badpakken en slaapjurkjes voor de man. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je leuter eruit valt, want het ondergoed past precies. Ook voor de gelukkige mannen onder ons die groot geschapen zijn. Het lingeriemerk HommeMystere is opgericht in 2009 en volgens hun website maken ze ’leuke, comfortabele en unieke lingerie voor mensen met een klokkenspel’.

 

Wij slaan deze fashiontrend over, maar misschien is het iets voor jou of iemand die je kent. No judgement, misschien kan jij nu je chick een keer verrassen in sexy lingerie. Niks om je voor te schamen.

Reageer op artikel:
Bedrijf lanceert sexy lingerie voor mannen en dit ziet er opmerkelijk uit
Sluiten