De Lingerie Football League is vrouwen in lingerie; rennend, vechtend en zelfs motorbootend

Redactie 3 jun 2017 Entertainment

De LFL is ‘s werelds mooiste sportcompetitie. We kunnen jou hier heel makkelijk van overtuigen: LFL staat namelijk voor Lingerie Football League.

Het komt er op neer dat een hoop aantrekkelijke, welgevormde en enthousiaste vrouwen American Football spelen. In lingerie. Jawel: in lingerie. Omdat het te mooi klinkt om waar te zijn voegen we maar snel een video toe als bewijs:

Het is al jaren een heuse sport, Lingerie Footbal League. Het begon in 2003 in Amerika, maar wordt tegenwoordig ook in Canada en Australië gespeeld. Het wordt (natuurlijk) ook op TV uitgezonden, wat de dames een beetje bekendheid geeft. Toch krijgen de meeste vrouwen niets betaald en hebben veel vrouwen er nog een baan of een kind naast.

Vorige week kwam een LFL-speelster in het nieuws toen zij, nadat ze scoorde, naar de tribune rende en een ‘fan’ bij haar borsten greep om die dikke memmen eens flink te motorboorden. Geweldige televisie.

TMZ zocht de speelster op om verhaal te halen. Het bleek niet om een fan te gaan, maar om een vriendin van de speelster. Wij vinden het niet gek dat ze zich niet kon beheersen, gezien die dikke memmen van haar vriendin.

 

 

Reageer op artikel:
De Lingerie Football League is vrouwen in lingerie; rennend, vechtend en zelfs motorbootend
Sluiten