De Lil’Bits van Tony’s Chocolonely zouden zomaar jouw nieuwe snackverslaving kunnen worden

Je staat in de supermarkt voor het schap met snacks. Maar welke moet je pakken? Tony’s Chocolonely komt met een wel heel verleidelijk nieuw aanbod aanzetten in de vorm van Lil’Bits.  

Dit is echt zo’n snack die je niet op de bank kan laten liggen als je met je vriendin/scharrel/huisgenoot/whatever naar die beeldbuis loopt te staren. Snel effe naar de wc en je treft een lege zak met een paar zielige kruimels aan. Wees gewaarschuwd. Tony’s Chocolonely brengt de smaakexplosie die je van ze gewend bent, maar dan in een nog krokanter jasje.

Verslavend

Grabbelen verleer je niet zo snel. Waar wij als peuter begonnen met een onschuldige grabbelton zijn we nu toch stiekem een beetje verslaafd geraakt aan dat graaien. En dat is precies waar Tony’s Chocolonely ons komt helpen. De knapperigste karamelstukjes, een korreltje zeezout en dat omringd met een laag romige melkchocolade en dan ook nog eens een koekje d’r bij? De wetenschappers van Chocolonely hebben iets ontwikkeld in hun fabriek waar onze nieuwsgierigheid door gewekt wordt.

Understatement, want dit zou zomaar eens onze nieuwe favoriete lekker-op-de-bank-niks-doen-snack kunnen worden. Geen kruimels tussen de bank of in je bed als je een stukje afbreekt, en die gesmolten chocolade op je vingers is ook verleden tijd. De nieuwe Lil’Bits zijn ook ideaal om te delen omdat er zoveel in zo’n zakje zitten. Niet dat dit per se een voordeel is, maar de tactische lezer neemt deze dus mee voor een ander.

Nieuwe smaken

Alsof Tony’s Chocolonely niet al fantastisch nieuws had, weten ze ons nog een keer te verrassen. Er komen ook nieuwe smaken op de markt, waarbij je kan kiezen uit Marshmellow & Biscuit van melkchocolade, de pure variant met Sinaasappel en Chocokoek, die by the way ook nog vegan is. Alle smaken liggen vanaf nu in de supermarkt bij jou om de hoek.

Reageer op artikel:
De Lil’Bits van Tony’s Chocolonely zouden zomaar jouw nieuwe snackverslaving kunnen worden
Sluiten