Deze lijnbussen worden geveild voor een spotprijsje

redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Hoe legendarisch zou het zijn als jij en je vrienden kunnen toeren over de snelwegen van Europa. Ingebouwde koelkast met koude biertjes, snoeiharde muziek en heerlijke loungebanken in een enorme vierwieler. Een grote rijdende mancave. Wat als we zeggen dat je deze droom waar kan maken zonder dat je die gast moet zijn die zoveel verdiend dat ‘ie is gaan praten alsof ‘ie vijf hete aardappelen in z’n mond moet herbergen. Gozerrr, Er staan lijnbussen voor je te koop.

Ja, het is waar, op dit moment staan er namelijk dertig verouderde lijnbussen te koop in België. Het begon met een startbod van 450 (!) euro. Dat is dus niks. Inmiddels staat de teller van de meeste bussen al op zo’n 1500 euro. Maar, zeg nou zelf, daar laat je ‘m toch niet voor staan?

Wat voor lijnbussen?

Wat krijg je dan voor die 1500 euro? Horen we je denken. Nou, voor die anderhalve rug krijg jij een 20-jaar oude Volvo of MAN bus van een metertje of twaalf lang. Je hebt een 9.6 cilindermotor met 245 pk tot je beschikking en het is een automaatje. Wel moet je de bestickeringen van de busmaatschappij er verplicht afhalen of overschilderen. Het is maar wat je er zelf mee wil doen. Uiteindelijk ben je dus vrij om ‘m zelf in te richten. Dus strippen die hap en inrichten met een koelkast, een bank, chille bedden, een dartboard, een pooltafel, een discobal, een jacuzzi en alles wat in jouw mannenbunker moet staan. Wel moet je snel bieden, want 24 februari sluit de veiling.

JFK.men

Reageer op artikel:
Deze lijnbussen worden geveild voor een spotprijsje
Sluiten