Liefhebbers van denim en jeans móéten hier naartoe: Amsterdam Denim Days

Liefhebbers van alles wat met denim te maken heeft, opgelet! Van 11 tot en met 17 april is Amsterdam voor één week gedoopt tot denim hoofdstad van de wereld, speciaal voor de jaarlijks terugkerende Amsterdam Denim Days.

Denk aan de meest bruisende stad van Nederland welke één week geheel in het teken staat van denim. Een week lang toffe workshops, denim shows, presentaties en enorm veel activiteiten. Ook zijn er een groot aantal winkels die meedoen met speciale denim aanbiedingen, productlanceringen, presentaties en tentoonstellingen. Voor de ultieme ‘denim shopping experience’ kun je terecht in de Negen Straatjes en de Kalverstraat.

Als klapper op de vuurpijl vindt er 15 en 16 april zelfs een heus denim-festival plaats genaamd ‘Blueprint’ op het Westergasfabriek-terrein, waar je kennis maakt met de dikste Nederlandse denim merken, de experts op het gebied van denim—denk aan oude Italiaanse en Japanse mannetjes die vol passie vertellen over hun vak—en internationale topmerken en designers op het gebied van denim blauw. Naast al deze merken kun je tentoonstellingen bekijken, nieuwe innovatieve labels ontdekken, workshops bijwonen, luisteren naar live muziek, eten en drinken en shoppen op de bigger & better Denim Market.

Amsterdam is sinds enkele jaren onofficieel uitgegroeid tot de denim capital van de wereld. Met wereldberoemde winkelketens, toonaangevende merken, de Jean School en de onlangs geopende Denim City is deze stad een absolute must voor iedere denim-head.

Koop je kaarten voor Blueprint via Facebook of www.amsterdamdenimdays.com (voorverkoop: €10 excl. boekingskosten).

Reageer op artikel:
Liefhebbers van denim en jeans móéten hier naartoe: Amsterdam Denim Days
Sluiten