Adembenemende thriller Liebes Kind is een hit op Netflix

De Duitse hitserie Liebes Kind, wat een verfilming is van het gelijknamige boek van Romy Hausmann, staat sinds 7 september op de streamingdienst en weet al meteen een groot publiek te trekken. Dear Child staat zelfs sinds de release nonstop in de top 10 in Nederland. 

Verhaal

Liebes Kind gaat over een vrouw die samen met haar kinderen lang hebben vastgezeten in een goed beveiligde woning. Compleet afgesloten van de wereld moeten de moeder en kids de bevelen opvolgen die hen worden opgelegd. Plots weet het gezin te ontsnappen. Deze ontsnapping leidt echter tot een auto-ongeluk, wat het gezin bijna het leven kost. Tijdens hun revalidatie in het ziekenhuis komen we achter het verhaal van de ontsnapte familie.

Ontvangst Liebes Kind

Dat de serie sinds dat ‘ie uit is in de top 10 bivakkeert, is volgens de reacties niet meer dan logisch. Mensen op social media zijn lyrisch over de miniserie, maar ook reviewsites als IMDb en Rotten Tomatoes geven hoge cijfers aan de thrillerreeks. Een 7,5 en 83% om precies te zijn, niet mis. Je hebt in ieder geval weer een nieuwe verslaving gevonden, al bevat de serie maar zes afleveringen. Hebben we je benieuwd gemaakt? Check de trailer hieronder!

Reageer op artikel:
Adembenemende thriller Liebes Kind is een hit op Netflix
Sluiten