LED-plafondlamp en muziekbox in een, Lidl verrast weer met koopje

Heb jij nou te weinig ruimte in je huis voor een muziekbox of hou je gewoon van efficiënt indelen, dan is een muziekbox in een lamp natuurlijk het product waar jij al jaren naar smacht! Lidl komt ermee en de prijs liegt er ook niet om. 

Iets wat toch wel echt essentieel is in huis om te hebben is natuurlijk licht. Ook muziek kan eigenlijk niet ontbreken, dus waarom niet alles in een. Livarno heeft zo’n bijzondere plafondlamp gemaakt en je kan hem kopen bij de Lidl.

Specificaties

Waar je dan misschien zal denken dat het je een godsvermogen kost, blijkt dat zeker niet het geval te zijn. 14,99 euro moet je neerleggen voor deze LED-plafondlamp. Verder heeft de lamp een vermogen van 20,7 W en de levensduur van de LED-lamp is 25.000 uur. Als je wil kan je deze lamp dus ruim 1041 dagen achter elkaar aan laten staan, dat is niet mis als je het ons vraagt. Wat ook wel handig is, is dat je je telefoon niet aan een kabeltje aan het plafond hoeft te hangen. De lamp werkt namelijk via bluetooth. Met de verbonden telefoon moet je alleen wel binnen een afstand van 9 meter blijven als je muziek wil luisteren zonder gekraak ertussendoor. Daar zit namelijk niemand op te wachten, toch?

Kleuren

Hoe de muziek klinkt die uit dit nieuwe speeltje van Lidl komt, dat weten we niet. We verwachten voor dit kleine prijsje geen mega hoge kwaliteit, maar je hoeft in ieder geval ook geen discolamp meer aan te schaffen. Deze lamp is namelijk ook nog eens voorzien van allerlei soorten kleuren. Dit kun je allemaal bedienen met een handige afstandsbediening. Zorg er alleen wel voor dat de batterijen daarvan niet opgaan, want dadelijk is je huis heel de dag gekleurd door rood licht en dan zullen de buren wel denken…

 

Reageer op artikel:
LED-plafondlamp en muziekbox in een, Lidl verrast weer met koopje
Sluiten