Lidl komt met geweldig alternatief voor dure speakers

We spoelen de tijd eventjes zo’n 20 jaar terug, naar een periode waar we nog geen smartphone, Spotify of draadloze oordopjes hadden. Met een beetje geluk kon je met je walkman of MP3-speler onderweg naar muziek luisteren, maar wilde je echt fatsoenlijk muziek luisteren vroeger, dan deed je dat op je stereo-set op je slaapkamer.

Tegenwoordig heeft bijna niemand meer zo’n ding, al voor de komst van de smartphone stierf de muziek set een stille dood. Maar dankzij Lidl kunnen wij straks oude tijden weer herbeleven, want zij komen nu met een nieuwe versie van deze ooit zo populaire muziektoren, maar dan in een 2024 jasje gegoten.

Lidl Speaker

Maak kennis met de 4 in 1 bluetooth box van Silvercrest. En dit apparaat is een alleskunner, want buiten Spotify streamen via bluetooth, kan je ook nog een hoop andere dingen doen met deze box. Zo kan jij, net als je oma, via deze box naar de radio luisteren. Het apparaat ondersteunt ook DAB+, dus elke radiozender ter wereld knal jij gewoon door de speakers met deze box.

Stereo

Nog een hoop cd’tjes op de zolder liggen? Ook die speel jij zonder moeite af met deze stereo. Heb je nog ergens een usb stick liggen met oude muziek? Via de USB-poort aan de voorkant, kan jij ook op die manier nog oude herinneringen ophalen. En met de bijgeleverde afstandsbediening hoef je ook je luie stoel niet meer uit om het apparaat te bedienen, heb jij even geluk.

Prijs

Maar we horen je al denken, met al deze handige features moet er wel een hoog prijskaartje aan deze topper zitten. Dat valt alles mee! Voor minder dan de prijs van de concurrent kan je ‘m namelijk al bestellen op de site van onze vrienden van Lidl. 139 Euro kost ‘ie, prima deal toch? Mocht je nog op zoek zijn naar een goedkoop alternatief voor bijvoorbeeld een JBL box, jij weet nu waar je moet zijn.

Reageer op artikel:
Lidl komt met geweldig alternatief voor dure speakers
Sluiten