LG onthult nieuwe, verbazingwekkende TV

Redactie 7 jan 2017 Entertainment

LG liet vorig jaar al hun nieuwe serie tv’s zien en die waren al behoorlijk indrukwekkend. Nu heeft LG zijn nieuwste topmodel gepresenteerd en hij mag er wezen. De televisie is slecht 2,6 millimeter dik!


via GIPHY

De tv werd geïntroduceerd met de slogan ”Picture on Wall” en dat dekt de lading bijzonder goed. Het scherm heeft een fenomenale beeldkwaliteit dankzij de 4K OLED weergave. Daarnaast wordt de nieuwe LG geleverd met een soundbar van Dolby Atmos, dat betekent dat je omver geblazen wordt door een muur van geluid. Handig als je indruk wilt maken op je maten tijdens een filmavondje.

LG is er in geslaagd de tv zou dun te maken doordat er gebruik gemaakt wordt van OLED-techniek, deze neemt een stuk minder ruimte in dan LCD nodig heeft in de beeldbuis. Het enorme scherm weegt daarnaast slechts zeven kg dus het moet lukken voor de handige Harry’s om het zelf te monteren.

LG brengt het nieuwe model uit met de mogelijkheid te kiezen uit twee maten. Eentje meet 65 inch terwijl de andere maar liefst 77 inch is! Met behulp van magneten hang je de tv aan de muur als een schilderijtje, dat ziet er schitterend uit. Op dit soort momenten is het geen goed idee om te letten op een zerootje meer of minder. Haal die grootste versie op en hang het aan de muur!

The VergeLGHigh Snobiety

Reageer op artikel:
LG onthult nieuwe, verbazingwekkende TV
Sluiten