Lenny Kravitz gaat met de billen bloot in nieuwe videoclip

Lenny Kravitz heeft net zijn gloednieuwe plaat met bijpassende videoclip uitgebracht en laat niets aan de verbeelding over. De levende rockster, een icoon in de muziekwereld, laat weer van zich horen na vijf jaar stilte. Met ‘TK421’ brengt hij een single uit met een geweldige beat waar je niet stil bij kunt blijven zitten. En alsof dat nog niet genoeg is, trakteert hij ons op een vurige saxofoonsolo en een kant van Kravitz die we nog nooit eerder hebben gezien, helemaal bloot.

Lenny Kravitz heeft flink lef getoond met deze zet. In de videoclip zie je hem ‘s ochtends wakker worden. Eerst lijkt het erop dat hij gewoon met ontbloot bovenlichaam in bed ligt, maar dan vliegt het laken plotseling weg, en blijkt de zanger helemaal naakt te zijn. Vervolgens krijg je een inkijkje in Lenny’s ochtendrituelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Flinke prijzenkast

Lenny Kravitz is een absolute grootheid in de rockmuziek. Met meer dan drie decennia in de muziekwereld heeft hij alle hokjes van genre, stijl, afkomst en status doorbroken. Hij is niet alleen een songschrijver, maar ook een producer en kan zowat elk instrument bespelen. Zijn muziek haalt inspiratie uit de soul, rock en funk van de jaren ’60 en ’70, en als klap op de vuurpijl heeft hij maar liefst vier opeenvolgende Grammy Awards gewonnen.

Nieuwe album

Het nummer is een opwarmertje voor zijn 12e studio album, de eerste release in vijf jaar. Z’n nieuwe album Blue Electric Light zal op 15 maart 2024 verschijnen. Check in onderstaande video de clip.

Reageer op artikel:
Lenny Kravitz gaat met de billen bloot in nieuwe videoclip
Sluiten