Een kijkje achter de schermen bij de botenbouwers van LEKKER Boats

De Nederlandse botenbouwer LEKKER Boats is trots op wat ze hebben gepresteerd in het afgelopen jaar. Dit laten ze zien in een video waarbij we een kijkje achter de schermen krijgen. We zijn al langere tijd geïnteresseerd in de luxe sloepen van deze botenbouwers, daarom is het extra tof dat we nu kunnen zien hoe zo’n luxe sloep nou tot stand komt.

In mei 2020 lanceerde ze de Damsko V7 een comfortabele, luxe sloep die ook zijn snelheid behoud. Ze bleven niet stilzitten want in september 2021 lanceerde ze de LEKKER 41, die wat ons betreft nog net wat dikker is dan de Damsko V7. Dit komt mede doordat de LEKKER 41 ook uitermate geschikt is om de zee trotseren. Mocht jij de innerlijke schipper in jezelf naar boven willen halen deze zomer? Dan wordt het tijd om eens een kijkje te gaan nemen bij LEKKER Boats.

LEKKER Boats
Foto: LEKKER Boats

LEKKER Boats achter de schermen

LEKKER Boats zit gevestigd in de regio Amsterdam en mag met trots zeggen dat er al 150 sloepen van hen in het water liggen. Maar voordat zo’n sloep in het water ligt, is er nog heel wat werk te verrichten. Het ontwerp, de realisatie, de verfijning. Het zijn allemaal cruciale elementen in het ontwikkelen van die perfecte luxe sloep. In de video The Making of Damsko 750-film zien we het gehele proces van begin tot het eind.

Onze interesse in schepen, jachten, sloepen en eigenlijk alles wat drijft is oneindig. Interessante video, dus. Check het zelf, mannen!

Reageer op artikel:
Een kijkje achter de schermen bij de botenbouwers van LEKKER Boats
Sluiten