Jon Olsson gaat trouwen met het ziekste vrijgezellenfeestje ooit tot gevolg

Redactie 2 mei 2018 Entertainment

Voor sommigen is het het begin, voor anderen is het het einde. Je vrienden krijgen nog een keer de kans om een gestoord feestje voor je te geven voordat je na het altaar zwalkt. Je vrijgezellenfeestje hoort in alle opzichten geweldig te zijn, daar is het je bachelor party voor. De Zweeds professionele skiër Jon Olsson kreeg wel een heel gaaf vrijgezellenfeestje van zijn vrienden. 

Jon Olsson is naast professioneel skiër ook vlogger op YouTube. Hij heeft ondertussen al meer dan 1 miljoen volgers. Hij deelde zijn vrijgezellenfeestje met het internet en laat aan de wereld zien hoe mooi dat kan zijn. Nu is het wel zo dat Jon zijn vrienden de nodige dukaten op hun bankrekeningen hebben staan. Maar toch, het ziet er erg tof uit. In de video vliegen de strippers, race auto’s, privé-vliegtuigen en polopaarden je om de oren.

Doe normaal

Heel wat beter dan je maat in het centrum van een random stad een lijst met stomme opdrachten laten afwerken. Dat doen 15-jarige meisjes ook, neem alsjeblieft een beetje de moeite voor je matties. Soms zien we iemand op straat hollen in een bruidspak vragend aan mensen op het terras of ze aan het rubberen piemeltje willen trekken voor op de foto. Dat kan beter.

Zo hoort het te zijn

Dus gooi de tafel nat, zorg dat er genoeg vrouwelijk schoon is en zuip letterlijk alsof dat in het huwelijk niet meer kan. De mannen injecteren een mooi idee voor hoe het kan zijn. Een video die de gehele 25 minuten voor een glimlach op je gezicht zorgt. Bekijk de epische video voor jezelf hieronder:

Wij wensen Jon veel succes en plezier met zijn huwelijk. Zijn vrijgezellenfeest gaat hij niet snel vergeten lijkt ons!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Jon Olsson gaat trouwen met het ziekste vrijgezellenfeestje ooit tot gevolg
Sluiten