Deze LEGO Ferrari Daytona moet je gewoon toevoegen aan je collectie

Grote mensenspeelgoed, dat is het. Wij schamen ons er niet meer voor, want eens in de zoveel tijd komt er weer een set blokjes uit waar ons hart helemaal van op hol slaat. Dat hadden we al met de Lamborghini Sian van plastic blokjes en later ook met de Bugatti Chiron. De nieuwste uitgave in dat arsenaal is er eentje die niet misstaat in dat rijtje. De Deense blokjesboer komt namelijk met een LEGO Ferrari Daytona. Dit wordt weer een aantal uur aan puur bouwplezier mannen!

Zoals je mag verwachten is dit miniatuurkunstwerkje uitgevoerd in een Ferrari-rode kleur. Adembenemend mooi en een bijzonder goede replica. Wij gaan alvast om meer loon vragen, want goedkoop is ‘ie niet.

LEGO Ferrari Daytona

Qua formaat past je nieuwste bouwwerk perfect naast de Lamborghini Sian in de kast. Het model is namelijk 59 centimeter lang en 25 centimeter breed, wat te vergelijken is met haar Italiaanse maatje. De velgen van jouw gloednieuwe paardje zijn speciaal voor deze set ontwikkeld, net zoals tien andere onderdelen die nodig waren om de set een daverend succes te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LEGO (@lego)

Bij het bouwen met LEGO is het bouwplezier nog steeds een van de belangrijkste factoren. Als het bouwen saai of te makkelijk is, valt een set toch snel tegen. Wij kunnen je echter vertellen dat deze LEGO Ferrari Daytona alles behalve saai is. De 3.778 stukjes zetten zichzelf natuurlijk niet in elkaar. Volgens ontwerper Samuel Tacchi is dit een van de lastigste sets tot nu toe om in elkaar te zetten. Jullie willen natuurlijk weten wat de schade aan de bankrekening gaat zijn, dus we zullen jullie niet langer in spanning houden. Na het aanschaffen van deze LEGO Ferrari Daytona is er €399,99 van je rekening verdampt. Je kunt er ook een koffietafelboek bij kopen met de naam The Sese of Perfection. Daar worden slechts vijfduizend exemplaren gedrukt, dus je zal er snel bij moeten zijn.

Ren nu naar die dichtstbijzijnde LEGO-winkel of surf naar de webshop, want je kunt ‘m nu in je winkelmand droppen. LEIP!

Reageer op artikel:
Deze LEGO Ferrari Daytona moet je gewoon toevoegen aan je collectie
Sluiten