Deze 3599 LEGO-blokjes tellende Bugatti Chiron is het ultieme speelgoed voor de man

Redactie 4 jun 2018 Entertainment

Herken je dat gevoel? Samen met je pa de ziekste gebouwen, auto’s en kastelen van legoblokjes in elkaar flansen. Grote kans als wij je nu diezelfde dozen met LEGO geven, je nog steeds als een gek kind aan het bouwwerk begint. Mooie start met deze Bugatti Chiron.

De 1.500 pk snelle scheurijzer is al een droomobject op zichzelf. Binnen 2,3 seconden zit jij te bibberen bij 100 kilometer per uur. Als je dan nog even wat langer het gaspedaal intrapt, bereik je net als deze dude een belachelijk 400 kilometer per uur. Kan een maximale snelheid van 460 kilometer per uur bereiken. Hij is geeeeeek!

Zeldzaam bouwerk

Maar goed, daar gaat het hier eigenlijk niet over. Met een LEGO-voertuig kun je helaas niet zo hard over de openbare weg crossen. Was het maar zo. Dit wonderapparaatje telt 3599 blokjes en attributen en vergt heel wat vrije tijd om ‘m op te bouwen. In principe ook niet zo erg, je wilt er immers zo lang aan werken als het maar kan. Helaas zijn er maar 100 van deze bolides op de markt. Kleine kans dus dat jij er eentje voor je zoon (lees: jezelf) op de kop kunt tikken. De kosten vallen ook enigszins mee. Voor het schrale bedrag van 300 euro heb je ‘m in huis. Nu nog er eentje vinden.

Reageer op artikel:
Deze 3599 LEGO-blokjes tellende Bugatti Chiron is het ultieme speelgoed voor de man
Sluiten