Lando Norris en TUMI werken samen aan een prachtige travel-collectie

Max Verstappen zal in Nederland altijd de onbetwiste nummer 1 blijven maar Lando Norris timmert ook hard aan de weg. De 23-jarige Brit is razend populair en klimt per seizoen gestaag in het algemeen klassement. De meeste van ons kijken zijn races braaf voor de buis bij ViaPlay, maar een enkeling is zo’n diehard dat ze hem achternavliegen, om alles live te kunnen zien.

Met zo’n druk reisschema moet je natuurlijk wel je bagage optimaal in orde hebben. Gelukkig heeft Lando daar nu iets voor. Samen met koffermerk TUMI brengt hij een speciale collectie uit.

TUMI x Lando

Oke, het is niet alleen Lando. TUMI werkt samen met heel McLaren om te vieren dat het merk 60 jaar bestaat. Uiteraard was de marketingafdeling wel zo slim om de populairste coureur te bombarderen tot het gezicht van de collectie.

Maar wat kun je er nu van verwachten? Ze komen met allerlei handige reisitems. Van crossbody-bags tot rugzakken tot rolkoffers. Als je binnenkort het vliegtuig pakt, komt deze collectie enorm van pas. Alles is verkrijgbaar in ‘saaie’ kleuren als zwart en metallic grijs maar ook in McLarens Papaya-oranje. Dat kennen we uiteraard van het raceteam maar ook zijn wegmodellen worden er wel eens in uitgerust – we mochten er laatst nog eentje testen.

Prijzig

De collectie is niet goedkoop. Voor een rolkoffer ben je €1.800 kwijt, waar je voor een kleine crossbody €345 betaalt. Om nu zomaar al je reisgerei aan te schaffen bij TUMI omdat je zo’n fan bent, is misschien een beetje enthousiast. Maar dan kun je Lando wel laten zien hoe diep de liefde zit. En met die kleur voelt Max zich ook nog aangemoedigd. Twee vliegen met één dure koffer!

TUMI en Lando zijn trouwens geen vreemden van elkaar. Vorig jaar werkten ze ook al samen aan de TUMI’s Built for the Journey-campagne. Lando was toen de ster in een gelikt promofilmpje. Daarin kwamen ook Tottenham Hotspur-voetballer Son Heung-Min en zangeres Gracie Abrams terug.

Reageer op artikel:
Lando Norris en TUMI werken samen aan een prachtige travel-collectie
Sluiten