Prijzige Lamborghini meubels zijn een aanwinst voor de woning van een autogek

redactie 15 Sep 2019 Machines

Als autoliefhebber wil je niet telkens naar je garage hoeven lopen om naar je bijzondere wagen te koekeloeren. Die screensaver van een supercar voldoet ook niet helemaal naar de constante honger naar prachtig gevormde lijnen uit de autowereld. Misschien zijn een paar Lamborghini meubels een optie. Ga maar vast centen zoeken want goedkoop is een lambobankje niet.

Lambobankje en lambureau

Inderdaad een lambobankje. Deze supercar-snuit is omgetoverd tot een modieus zitbankje. Een mooi pronkstuk voor in je woonkamer. Deze prachtige stukje woondecoratie is gemaakt door het Poolse Design Epicentrum. Als je er een bestelt mag heb je zelf de keuze uit allerlei kekke kleurencombinaties. Zelfs de remklauwen kun je in een kleur naar wens laten lakken.

Lamborghini meubels bureau bankje
Foto: Design Epicentrum

Wat opvalt is dat bij alle meubelstukken het logo van Lamborghini mist op de ‘motorkap’. Waarschijnlijk hebben ze dan binnen de kortste keren een rechtszaak aan hun broek hangen. Al kun je je afvragen of Lamborghini überhaupt blij wordt van designers die aan de haal gaan met het ontwerp van hun wagens. In elk geval een stuk toffer dan je mooiste foto’s gebruiken als behang. Wat natuurlijk ook lachen is, maar toch. Mocht je meer inspiratie willen, dan kun je altijd nog terecht bij meubelcity.nl.

Lamborghini meubels bureau bankje
Foto: Design Epicentrum

Ook maken de Poolse ontwerpers een Lamborghini geïnspireerd bureau. De modellen die ze als inspiratie gebruiken zijn de legendarische Murciélago en de strak getekende Aventador. Zo’n lambureau is wel weer ideaal om je desktop met supercar screensaver op te plaatsen. Minder ideaal is het prijskaartje. De designers vragen namelijk een kleine 30.000 euro per stuk. Kun je beter nog even doorsparen voor de real deal.

Reageer op artikel:
Prijzige Lamborghini meubels zijn een aanwinst voor de woning van een autogek
Sluiten