Laat je door de goddelijke stem van Morgan Freeman naar je bestemming leiden

 Morgan Freeman heeft één van de lekkerste stemmen ter wereld. Zodra de acteur zijn mond opendoet en zijn stembanden laat trillen, word je naar een plek vervoerd waar de zon altijd schijnt en vrouwen nooit ongesteld zijn. Dat vond Google ook en besloot om Freeman te strikken voor hun gratis navigatie app, Waze.

De man met de zoetgevooisde stem leidt je naar al je bestemmingen en zorgt ervoor dat je helemaal zen op locatie arriveert. Er zit wel een twist aan het hele gebeuren en dat is dat het een marketing gerelateerde actie is. Morgan’s aankomende film, London Has Fallen, komt binnenkort uit en is het vervolg op Olympus Has Fallen.

In de film speelt Morgan de vice president van de Verenigde Staten en hij navigeert jou ook als een vice president. Het mooie aan het hele verhaal is dat hij jou aanspreekt alsof je de daadwerkelijke president bent. Een leuk stukje role playing voor op weg . Maar laat je niet te veel meeslepen door de hypnotiserende stemklank, voor je het weet lig je met auto en al in de IJssel. Mocht je Morgan als navigator willen hebben, dan moet je Waze effe downloaden. 

Reageer op artikel:
Laat je door de goddelijke stem van Morgan Freeman naar je bestemming leiden
Sluiten