Netflix heeft vierde seizoen van La Casa de Papel bevestigd

redactie 1 Jul 2019 Entertainment

Vorige week lieten we jullie nog kennis maken met de nieuwe bendeleden die gaan shinen in het team van El Profesor in het derde seizoen van La Casa de Papel. Op 19 juli is het nieuwe seizoen te bekijken op Netflix. Maar er blijft beter nieuws komen, want Netflix heeft een vierde seizoen van de Spaanse hitserie bevestigd. En dat terwijl het derde seizoen dus nog niet eens online staat.

Het lijkt erop dat de cast van de hitserie nog even moet wachten met vakantie nemen, want de maker van de serie Álex Pina heeft bekend gemaakt dat de opnames niet zouden gaan stoppen. Tijdens een evenement in Spanje geeft hij aan de dat opnames juist verlengd worden. Pina pakt lekker door en gaat gelijk aan de slag met het filmen van seizoen vier van de serie. De opnames gaan door tot augustus. Lekker bezig die man!

Release

Omdat het derde seizoen nog moet verschijnen op Netflix, is het moeilijk te voorspellen waar het vierde seizoen over gaat.  Het is even afwachten wanneer het vierde seizoen gedropt wordt. Zodra we meer weten, gaan jullie het lezen! Kom hier alvast in de stemming met de trailer van seizoen drie.

Reageer op artikel:
Netflix heeft vierde seizoen van La Casa de Papel bevestigd
Sluiten