La Casa de Papel seizoen 4 komt eerder dan verwacht

redactie 10 Oct 2019 Entertainment

Alle La Casa fans hebben afgelopen zomer weer optimaal kunnen genieten van de Spaanse overvallers in Dali-maskers. Helaas voor hen is het derde seizoen inmiddels alweer een tijdje geleden en moeten ze weer stilletjes afwachten op het vierde seizoen. Wel is er goed nieuws, want La Casa de Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht.

Opnames klaar

We wisten al lang dat het vierde seizoen in maak was, maar in een recent interview kregen we te horen dat de opnames zelfs al klaar zijn. Een van de acteurs, Rodrigo de La Serna, zei in een interview met het Argentijnse Cadena3 dat de opnames al klaar zijn. De mannen hebben dus niet stilgezeten tijdens de release van seizoen drie, maar zijn volle bak doorgegaan met filmen. Lekker bezig mannen!

La Casa de Papel 4

Met alle opnames afgerond lijkt het vierde seizoen dus veel sneller te komen dan de meesten van ons hadden kunnen dromen. Al het materiaal is er al. Het is nu simpelweg een kwestie van in elkaar draaien. Dit gaat natuurlijk nog wat tijd kosten, maar hé het lijkt geen 1,5 jaar te duren zoals de vorige keer tussen seizoen twee en drie. Ook zijn wij erg benieuwd of er ditmaal meer gastrollen zullen zijn voor bekende fans. Het derde seizoen kende namelijk een cameo van topvoetballer en on field actor Neymar. Wij zijn benieuwd wat ze dit keer in petto hebben.

Neymar

Release van seizoen vier

Het is nog niet helemaal duidelijk wat de exacte releasedatum is van seizoen vier. Als we Rodrigo moeten geloven zal het vierde seizoen al in januari van volgend jaar te zien zijn. Oftewel: over drie maanden. Sommige Spaanse media denkt dat ze de datum al hebben gevonden. Zij berichten dat het vierde seizoen te zien zal zijn op 18 januari. Hoe kunnen ze dat weten? Nou, dat is namelijk precies een half jaar na de release van seizoen drie. Wij snappen dan ook de logica van dit gokje. Twee seizoenen in een tijdstek van twee jaar. Dat is zeker netjes, wij zijn in ieder geval alweer helemaal klaar voor het volgende avontuur.

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 4 komt eerder dan verwacht
Sluiten