La Casa de Papel seizoen 3 komt deze maand helaas toch niet op Netflix

Redactie 11 sep 2018 Entertainment

Een tijdje waren we in de stellige overtuiging dat La Casa de Papel seizoen 3 eind deze maand op Netflix zou verschijnen. Helaas hebben we slecht nieuws voor je, want dit blijkt niet waar te zijn.

Poster van La Casa de Papel seizoen 3

De geruchten waren over het internet verspreid nadat er een nogal realistische poster was verschenen waarop te zien was dat de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 3 op 29 september stond ingepland. Daar kan een streep doorheen, zo bevestigt Netflix Nederland. Sorry jongens, ook wij waren er ingetuind. La Casa de Papel seizoen 3 zal hoogstwaarschijnlijk volgend jaar op Netflix verschijnen. Eind dit jaar of begin volgend jaar zal er naar verwachting meer informatie bekend worden gemaakt over La Casa de Papel seizoen 3.

Afgelopen april werd bekend dat Netflix het 3e seizoen van je laatste lievelingsserie had besteld. Eigenlijk hadden we toen al kunnen weten dat de releasedatum van eind september wel heel erg krap zou worden. Toen moest immers nog het verhaal worden geschreven, draaidagen worden ingepland en dan ook nog eens alles monteren. Met de Professor in het midden is er heel veel mogelijk, maar zo snel is gekkenwerk.

Grootste roof uit de geschiedenis

Mocht je denken: joh, waar gaat dit allemaal over? La Casa de Papel, in Engelstalige landen beter bekend als Money Heist,  is de laatste blockbusterserie van Netflix. In de Spaanstalige serie worden acht mensen geselecteerd om de grootste diefstal uit de geschiedenis te maken. Na maandenlange training onder leiden van De Professor, laten ze zich opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Daar gaan ze de grootste roof aller tijden waarmaken, maar in de tussentijd moeten ze er ook voor zorgen dat 67 gijzelaars in bedwang worden gehouden. Terwijl de gijzelnemers zoveel mogelijk cash drukken, is de Professor bezig om de politie op het verkeerde spoor te zetten.

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe serie en je hebt La Casa de Papel nog niet gezien, dan raden wij deze van harte aan. Twee seizoen staan op Netflix en La Casa de papel seizoen 3 wordt dus in 2019 verwacht.

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 3 komt deze maand helaas toch niet op Netflix
Sluiten