Kylian Mbappé, tegenwoordig ook fashion-icon, presenteert eigen brillenlijn

Voetbalkoning gone superster Kylian Mbappé heeft na de Champions League uitschakeling wat extra tijd over, en die gebruikt ‘ie precies hoe een superster die zou gebruiken. Er wordt geen extra potje FIFA gespeeld op de bank, maar hij zoekt de spotlight op in een samenwerking met brillenmerk Oakley. Samen maakten ze de Kylian Mbappé x Oakley  ‘Signature Collection’.

Kylian Mbappé x Oakley

De insteek van de samenwerking is duidelijk, Oakley licht met het verhaal van Mbappé uit dat je met hard werken alles kunt bereiken, ookal is het vanuit jouw positie nog zo onwaarschijnlijk. Wat dat precies met dure brillen te maken heeft weten we ook niet, maar goed, de brillen zien er wél mooi uit en de mensen van Oakley proberen ook maar gewoon brillen te verkopen. Begin vorig jaar kwamen de superster en het brillenmerk voor het eerst samen en dat smaakte duidelijk naar meer. In November kwam Kylian’s eerste eigen brilletje uit, de Signature Series Deadbolt.

Zoals Soldaat van Oranje heeft bewezen, moet je succes blijven uitbaten tot het op is. Zo presenteert Oakley nu Kylians eigen lijn met vier nieuwe brilletjes, en pas op, er zitten een paar modelletjes bij die nóg sneller zijn dan de spits zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Oakley (@oakley)

De brilletjes

Het gros van de collectie gaat door in de stijl van de eerder uitgebrachte Signature Deadbolt. Er wordt gebruik gemaakt van een vergelijkbaar bruin-gouden kleurenpalet, en de modelletjes zelf liggen er ook niet zo héél ver vandaan. Wat wél helemaal nieuw is, en eigenlijk ook wel heel leuk, is dat er modelletjes bijzitten die speciaal voor kinderen gemaakt zijn. Hiermee wordt Kylians verhaal weer iets meer naar voren gebracht in zijn collectie. Zijn verhaal over hard werken en durven dromen is iets waarvan hij hoopt dat kinderen het in hun hoofd prenten. Daarmee is het dus ook wel gepast om niet alleen brillen te maken die op grote volwassen hoofden passen. Ook voor de kinderbrilletjes mag je al bijna 150 euro kapot slaan, dan moet je wel flink vertrouwen hebben in je kind dat ‘ie hem niet kwijtraakt of stukmaakt.

Zelf rijmt het bal-talent de samenwerking aan elkaar op de volgende manier: “Voor mij betekent voetballer zijn dat je begrijpt dat elk detail er toe doet. Diezelfde mentaliteit heb ik geprobeerd in mijn nieuwe Signature Collectie met Oakley te stoppen.” We nemen dit zelf met een korreltje zout, al is het natuurlijk wel gewoon erg vet om een echt Mbappé bril te hebben!

Reageer op artikel:
Kylian Mbappé, tegenwoordig ook fashion-icon, presenteert eigen brillenlijn
Sluiten