Dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island: Love or Leave 2023

Donderdag 30 maart start het nieuwe seizoen van Tempation Island: Love or Leave 2023. Vier koppels gaan de ultieme liefdestest aan, wederom onder leiding van beste vrienden en komisch duo Monica Geuze en Kaj Gorgels. Tijdens dit nieuwe seizoen worden de koppels niet alleen geconfronteerd met verleidelijke singles, maar krijgen ze ook te maken met een ‘secret koppel’ dat beide villa’s betreedt en stiekem voorkennis opdoet. Welke relaties blijven in stand en welke koppels zullen bezwijken onder de verleiding? Ontmoet nu de vier koppels die de sprong in het diepe wagen.

Evie en Mike

Voor Evie (23) en Mike (29) is het programma geen onbekend terrein. In het eerste seizoen waren ze beide single en op zoek naar liefde. Dat vonden ze niet tijdens het programma, maar wel erna, met elkaar. De vonk sloeg meteen over en nu, twee jaar later, zijn ze nog steeds stapelgek op elkaar. Maar er is één belangrijk ding dat hun harmonieuze relatie dreigt te verstoren: hun meningsverschil over een kinderwens. Evie wil in de toekomst heel graag kindjes, terwijl Mike daar niet aan moet denken. Zullen ze hun meningsverschillen kunnen overwinnen en samen een toekomst opbouwen, of zal dit het einde betekenen van hun romantische sprookje?

Temptation Island koppels
Foto: Tom Cornelissen Foto: Tom Cornelissen

Iris en Mitch

De 26-jarige Iris en haar partner-in-crime, Mitch (29), zijn al drie jaar onafscheidelijk sinds ze elkaar hebben ontmoet via social media. Samen hebben ze een koophuis, een auto en zelfs twee katten. Maar er is één ding dat Iris steeds vaker begint te missen wat Mitch haar niet geeft: spanning en romantiek. Bij beide spookt de vraag door hun hoofd of hun relatie sterk genoeg is om de verleiding van de single’s te weerstaan. Ook zij zijn namelijk opzoek naar hun eigen Romeo en Julia.

Temptation Island koppels
Foto: Tom Cornelissen Foto: Tom Cornelissen

Miriam en Lester

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Dit liefdeskoppel is al 2,5 jaar samen, maar twijfels sluipen soms bij hun naar binnen. Miriam is snel jaloers en Lester snakt af en toe naar meer vrijheid. Kunnen ze samen hun angsten en onzekerheden overwinnen in deze paradijselijke setting vol verleiding en uitdagingen? Of zal hun relatie ten onder gaan aan de ontembare jaloezie van Miriam en de onverzadigbare drang naar vrijheid van Lester?

Temptation Island koppels
Foto: Tom Cornelissen Foto: Tom Cornelissen

Shanta en Joël

Sinds de eerste ontmoeting tussen Shanta (21) en Joël (24) spatten de vonken ervan af. Ze zijn al een jaar samen en besloten al snel om samen te gaan wonen. Het lijkt wel een modern sprookje, toch? Maar achter die roze wolk schuilen er donkere wolken van jaloezie en onzekerheid. Beide krijgen ze aandacht van het andere geslacht, en dit zorgt voor de nodige frustraties. Zal hun liefde sterk genoeg zijn om de verleidingen te weerstaan? Of zullen ze ten prooi vallen aan elkaars jaloezie en eindigt hun sprookje tijdens Temptation?

Temptation Island koppels
Foto: Tom Cornelissen Foto: Tom Cornelissen

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien op Videoland.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island: Love or Leave 2023
Sluiten