Koppel heeft sex op de achterbank van een politie auto terwijl de agent ernaast staat

redactie 20 Sep 2019 Entertainment

In Amerika is er wel iets heel aparts gebeurd. Een koppel kwam op het slimme idee om op de achterbank van een politieauto een potje te gaan krikken. Vaak genoeg horen wij ook wel verhalen op wat voor mooie plekken het gebeurd, maar toen wij hier lucht van kregen vielen onze monden open. Zeker een bucket list dingetje!

Wat doet u nu

De agent hieldt het liefdeskoppel staande omdat het stel naar alcohol rook. Ook hun ogen liepen rood door, reden genoeg dus. De agent zette het stel achterin en voor hij het wist waren de kleren al uit. De vrouw zonder broek en de man poedelnaakt. Je zal het maar meemaken!

Aanklacht erbij

Megan en Aaron, de namen van de verdachten, stonden bij de mannen in blauw al bekend als voortvluchtig. Door deze slimme actie krijgen ze er nog een aanklacht bij. Aaron zette het namelijk op een sprintje toen hij uit de auto werd getrokken door de agent. In zijn vluchtpoging jatte hij ook de handboeien en daar moet hij nu dus voor voorkomen. De mens wordt zoals je leest met de dag slimmer, tjonge jonge! Nou wij wensen ze veel succes bij Judge Judy, want die gaat naar alle waarschijnlijkheid niet zo lief zijn.

Reageer op artikel:
Koppel heeft sex op de achterbank van een politie auto terwijl de agent ernaast staat
Sluiten